Vali Julián Andrés Rendón ile Thames'teki bir toplantıda Antioquia Milletvekili yaralandı.

NaturalMess

Member
Julio César Restrepo, Antioquia milletvekili, 5 Şubat Çarşamba sabahı muhteşem bir uğursuzluk yaşadı. Thames belediyesine götüren bir yoldaVali Julián Andrés Rendón ile bir toplantıya giderken.

Yerel medyaya göre Kolombiya, Restrepo, böyle bir belediyeye hitap eden diğer politikacıların şirketindeydi, projesi hakkında konuşmayı amaçlayan bir toplantıya katılacak Gıda Üretimi için Koruma Alanları (Appa).

Kaza yardımcısı Fotoğraf:Networks@Assembly'den alındı

Sosyal ağlarda paylaşılan görüntülerde, yolda devrilen gri araç gözleniyor, görünüşe göre, Bölgede kaydedilen hava koşulları nedeniyle ıslaktım, Araba sürücüsünün kontrolü kaybettiğine inanılmasının nedeni.

Buna ek olarak, bir trafik sinyali, bölgedeki araçların saatte 30 kilometreden fazla dolaşamayacağını göstermektedir.

Kaza Fotoğraf:Networks'ten alındı@Jberriolpez

“Valiye eşlik etmek için Thames Rumbo, Julio César Restrepo Escobar'ın arabası bir kaza geçirdi. Araç kontrolünü kaybetti. Bizi geçti ve çarpıştı. Neyse ki, hepimiz iyiyiz, şükürler olsun ki bu sadece bir korkuttu,

Daha sonra etkilenen ana'nin optimal koşullarda olduğu öğrenildi.

Olaydan sonra iletişim ekibi şunları söyledi: “Julio Restrepo Milletvekili kazası üzerine. Kamuoyu, kendisinin ve arkadaşlarının Thames aracılığıyla meydana gelen kazadan çok sonra olduğu bilgilendiriliyor. Milletvekili tüm endişe işaretlerine teşekkür eder

Yardımcısı Julio Restrepo kazası üzerine. Kamuoyu, kendisinin ve arkadaşlarının Thames aracılığıyla meydana gelen kazadan çok sonra olduğu konusunda bilgilendirilir.
Milletvekili tüm endişe işaretlerine teşekkür ediyor.
İletişim Ekibi.

– Julio Cesar Restrepo Escobar (@JuliorsRepoes) 5 Şubat 2025
Kazanın nedeni neydi?

Olayın arkasındaki cep telefonları henüz netleştirilmemesine rağmen, tetiklenebileceği tahmin ediliyor Yol ve ıslak toprakta hızlanmak için.

Verilere göre Ulusal Yol Güvenliği Ajansı2024'te trafik kazalarında yaklaşık 27.924 kişi yaralandı ve bunların 2.511'i Antioquia Departmanında.

Kaza Fotoğraf:Networks'ten alındı@Jberriolpez

Son Haber Yazma

Angelica Yelithssa Morales C.

Damla

New member
Julio César Restrepo, Antioquia milletvekili, 5 Şubat Çarşamba sabahı muhteşem bir uğursuzluk yaşadı. Thames belediyesine götüren bir yoldaVali Julián
Merhaba teknoloji meraklıları

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Julio César Restrepo, Antioquia milletvekili, 5 Şubat Çarşamba sabahı muhteşem bir uğursuzluk yaşadı. Thames belediyesine götüren bir yoldaVali Julián
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @NaturalMess

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @NaturalMess

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Damla' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Damla, kaynağı merak ettim

Petek

Global Mod
Global Mod
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @NaturalMess

@NaturalMess, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Ayaz' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @NaturalMess Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @NaturalMess Belki de zaten biliyordun, ben yine de
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Ayaz, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Berk

New member
Merhaba akıl verenlere

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @NaturalMess

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Ayaz' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @NaturalMess Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @NaturalMess Belki de zaten biliyordun, ben yine de
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ayaz

Defne

New member
Selam sevgili topluluk

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Son söz değil ama son izlenim olarak bunu söyleyebilirim

Ayaz' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @NaturalMess Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @NaturalMess
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ayaz, özellikle pratik tarafı çok farklı

Berk' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @NaturalMess Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Genel olarak iyi
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Berk, fazlaca iddialı geldi

Petek' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @NaturalMess @NaturalMess, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Petek