Tomás Uribe Uribe Hastanesi, Tuluá'da genç bir doktor olarak garip koşullarda ölümle telaffuz edilir

NaturalMess

Member
19 Ocak'ta genç doktorun ölümü kaydedildi Karol Tatiana Loaiza GutiérrezValle del Cauca'da bulunan Tuluá belediyesinde garip durumlarla.

Kadınlara yakın insanlara göre, gazete ile konuşmalarda Ülkeaslen Cali şehrinden, ölümünden günler önce, Loaiza sunmaya başlamıştı Gripa ile ilişkili semptomlar.

Karol Tatiana Loaiza. Fotoğraf:Sosyal Ağlar

Bu insanlar tarafından verilen ifadelerden sonra Tomás Uribe Uribe Hastanesi, Loaiza'nın pediatri alanında asistan olarak çalıştığı yerlerde, yukarıda belirtilen ortam tarafından paylaşılan bir açıklamada konuştu.

Açıklamada, Tıp Merkezi şüpheleri açıklığa kavuşturarak, gerçekten de Loaiza'nın oraya grip belirtileri ile geldiğini yanıtladı; Yine de, Yapılan tedaviyi bitirmeden “gönüllü yüksek” istedi.

Dr. Karol Tatiana, hastalığının klinik bozulma durumunda, semptomları sunmanın sekizinci gününde hastaneye resmi olarak danıştı.

Tomás Uribe Uribe Hastanesi

Hastane, “Dr. Karol Tatiana, semptomları sunmanın sekizinci gününde, hastalığının klinik bozulması durumunda resmi olarak danıştı.”

Benzer şekilde, sağlık varlığı bunu garanti etti “Tıbbi ekibi tamamen gayretle hareket etti, Yerleşik protokollerin ardından ve yoğun bakım ünitesine (YBÜ) giriş olasılığı da dahil olmak üzere kapsamlı bakım sunmak “.

Ancak, akrabaların ve doktorun kararıyla, “imzalandı Cal şehrindeki başka bir kuruma transfer için yüksek bir gönüllüİfadeye göre.

Neisseria meningitidis'in neden olduğu hastalığın, doktora ölüme yol açtığını açıklığa kavuşturmak önemlidir.

Tomás Uribe Uribe Hastanesi

Karol Tatiana'nın ölümünün nedenleri ile ilgili olarak, tıp merkezi çevreye açıkladı Cali ülkesi O Solunum sistemine saldıran bir bakteri için olurdu: “Doktora ölüme yol açan Neisseria meningitidis'in neden olduğu hastalığın açıklığa kavuşturulması önemlidir.”

Tomás Uribe Urib'e bakterilerin enfekte olup olmadığı gelince Her yüz bin kişi için iki ila yedi vaka arasında değişen insidans ve bunların davranışları endemiktir bazı zirvelere sahip

Bugün, Tomás Uribe Uribe Bölüm Hastanesi'nden, ortağımız Karol Tatiana Loaiza Gutiérrez'i bir dakikalık sessizlikle onurlandırıyoruz. Teslimatı ve sıcaklığı silinmez bir iz bıraktı. Her zaman kalbimizde yaşayacak. pic.twitter.com/z7j019aw52

– Tuluá'daki Tomás Uribe Uribe Bölüm Hastanesi (@hospitomasuribe) 20 Ocak 2025
Hiçbir işbirlikçisi veya hastane hastası bu durumu sunmaz ve herkes için güvenli bir ortam garanti eder

Son olarak, sağlık varlığı, Loaiza'nın ölümünden sonra, “Hastaneden hiçbir işbirlikçisi veya hasta bu durumu sunmadığı ve herkes için güvenli bir ortam garanti etmesiyle sonuçlanmayan bir epidemiyolojik çalışma yaptıklarından emin oldu.

Son Haber Yazma

Damla

New member
19 Ocak'ta genç doktorun ölümü kaydedildi Karol Tatiana Loaiza GutiérrezValle del Cauca'da bulunan Tuluá belediyesinde garip durumlarla

Kadınlara yakın
Merhaba uzmanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Defne' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @NaturalMess Arka planda düşün diye bıraktım bunu da
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Defne

Berk

New member
19 Ocak'ta genç doktorun ölümü kaydedildi Karol Tatiana Loaiza GutiérrezValle del Cauca'da bulunan Tuluá belediyesinde garip durumlarla

Kadınlara yakın
Selam güzel topluluk

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Damla' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Defne
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Damla, ama önemli değil

Elif

Global Mod
Global Mod

Kadınlara yakın
Merhaba soru sahipleri

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Berk' Alıntı:
Selam güzel topluluk Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Damla, ama
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Berk, kaynağı merak ettim

Mert

New member

Kadınlara yakın
Selam iyi insanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @NaturalMess

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Elif' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Berk, kaynağı merak ettim
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Elif, daha somut örnek iyi giderdi

Ayaz

Global Mod
Global Mod

Kadınlara yakın
Selam akıl danışanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @NaturalMess

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Damla' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Defne
Bu örnek biraz uç bir örnek @Damla, o yüzden genelleme zor

Petek

Global Mod
Global Mod

Kadınlara yakın
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @NaturalMess

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Elif' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Berk, kaynağı merak ettim
Haksız değilsin @Elif ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Cilem

Global Mod
Global Mod

Kadınlara yakın
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @NaturalMess

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Berk' Alıntı:
Selam güzel topluluk Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Damla, ama
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Berk, ama çoğunluk böyle düşünüyor