Tehdit edici broşürleri birkaç barrios de barrancabermeja aracılığıyla dağıtıyorlar

NaturalMess

Member
Mahallelerde Pozo Seven ve Arenalkomün 4 ve 7 ve merkezinde Barrankabermeja Birkaç dolaşım Tehdit edici broşürler 18 Şubat sabahı. Şu şekilde beyan eden bir daireseldir işadamları, tüccarlar ve yükleniciler için askeri hedef. Mektup tarihinin 24 saatinden önce ayrılmaları gerekmektedir.

Örneğin, mahallede Arenal, Broşürün evlere ve dükkanlara geldiği yerlerde yayılırlar İnsanların bir listesi ve onları ölümle tehdit ediyor.

Mesajın dolaşımı, söz konusu mahallelerin topluluğunun korkusuna neden olmuştur ve şimdiye kadar bu gözdağı arkasında kimin veya hangi grubun olacağı bilinmemektedir.

Eduardo Ramírez, Güvenlik Müsteşarı petrol limanının Güçlendirilmiş Güvenlik etkilenen ve bahsedilen mahallelerin.

Yetkili, “Toplumu bu tür broşürleri kaygı yaratmaya davet etmemeye davet ediyoruz. Vatandaşları güvenlik konularında neler olacağına dair kurumsal kanalları kullanmaya yönlendiriyoruz.” Dedi.

Şimdilik araştırıldı Bu broşürlerin yazarlığı ve doğruluğu.

Taahhüt edilen petrol limanında Mikrotrafting'e itiraz eden birkaç suç çetesi.

Fotoğraf:ISTOCK

Ayrıca, Santander Valisi, Juvenal Díazbu belediyenin işletilen Körfez klanına girmek istediğini yineledi.

“Bu materyalin bilindiği andan itibaren, istihbarat ve ceza soruşturma birimlerimiz, kökenlerini, özgünlüğünü ve olası sorumlularını belirlemek için ilgili doğrulamaları başlattı. Vatandaşları sadece kaygı üretmeye çalıştıkları bu tür içeriği yaymaktan kaçınmaya çağırıyoruz. ve yanlış bilgilendirme, “diyor Magdalena Medio polisi yaptığı açıklamada.

İlginizi çekebilir:

17 Şubat'ın en önemli haberleri Fotoğraf:

Melissa Múnera Zambrano

El Tiempo Muhabiri – Bucaramanga.

Cilem

Global Mod
Global Mod
Mahallelerde Pozo Seven ve Arenalkomün 4 ve 7 ve merkezinde Barrankabermeja Birkaç dolaşım Tehdit edici broşürler 18 Şubat sabahı. Şu şekilde beyan eden bir
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @NaturalMess

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Berk' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler @NaturalMess, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Berk

Defne

New member
Mahallelerde Pozo Seven ve Arenalkomün 4 ve 7 ve merkezinde Barrankabermeja Birkaç dolaşım Tehdit edici broşürler 18 Şubat sabahı. Şu şekilde beyan eden bir
Selam meraklılara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @NaturalMess

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Berk' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler @NaturalMess, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Berk

Mert

New member
Herkese iyi sabahlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @NaturalMess

@NaturalMess, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Berk' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Berk, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Elif

Global Mod
Global Mod
Merhaba soru sahipleri

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @NaturalMess

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Cilem' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @NaturalMess Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Berk
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Cilem

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi günler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @NaturalMess

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Berk' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Berk

Petek

Global Mod
Global Mod
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @NaturalMess

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Berk' Alıntı:
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Berk

Damla

New member
Herkese iyi günler

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Petek' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @NaturalMess Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Bu kadar kesin konuşmak için elimizde
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Ayaz' Alıntı:
Herkese iyi günler Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @NaturalMess Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Bu
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Elif' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @NaturalMess Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar
Bu bakış açını anlıyorum @Elif, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum