Sara Millerey'in ölmeden önceki son sözleri; Annem acımasız suçun yeni ayrıntılarını açıklıyor: 'Onu sürükledi'

NaturalMess

Member
Kolombiya'da büyük şok oldu Sara Millerey González'in acımasız cinayeti, 32 yaşındaki bir trans kadın Bello (Antioquia) 'da dövüldü ve La García Creek'e fırlatıldı. Bir sağlık merkezine transfer edilmesine rağmen, yaralarının ciddiyeti nedeniyle öldü.

Teyze Dary Borja, Pódcast'e 'Silence Beyond', gazeteci Rafael Povita tarafından Sara, kafasında, kollarında, bacaklarında ve kaburgalarında yaralarla sağlık merkezine geldi. Ayrıca, kadının boynunda kısa bir yara yarası olduğunu ve onu saldırganlarının onu katletmeye çalıştığını gösteren bir kesim olarak tanımladığını açıkladı.

Sara'nın annesi Sandra Borja da Pódcast'te konuştu ve acımasız saldırı gününde neler olduğunu ve ölmeden önce kızıyla hastanede takas ettiği son sözleri anlattı.

Hippies Park'ta Sara Millerey tarafından Vellaton Fotoğraf:Néstor Gómez. Zaman

Böylece Sara Millerey'i La Vieja Deresinde buldular

Sara'nın annesi Sandra Borja, 'Sessizliğin Ötesinde', olayların 4 Nisan Cuma günü öğleden sonra gerçekleştiğini söyledi. Sara'nın dağ geçidinde ciddi şekilde yaralandığını gösteren bir çağrı aldı.

“Oraya çığlık atmaya başladım. Bu sulara atılan bir kızı görmek umutsuz bir şey” dedi.

Kadın, olay yerine geldiğinde, itfaiyecilerin gelmesini beklemek zorunda olduklarını söylediler. Bu sırada, Sara'ya sakin olmak için bağırdı ve tutmalı, ama vadi onu sürükledi.

“Sadece ellerini tuttu. Zaten dere sürüklendi ve iki iyi beyefendi, kim olduklarını bilmiyorum, Tanrı sizi korusun, itfaiyeciler geldiğinde ona girdiler ve ona yardım ettiler” dedi.

Varışta itfaiyeciler kurtarma işini bitirdi ve Sara'yı ambulansa aktardı, burada stabilize edildi ve daha sonra hastaneye aktarıldı. Ailesini anlatan Millerey, hipotermi belirtileri vardı.

Sadece ellerini tuttu. Sonra dağ geçidi onu sürükledi

Sandra BorjaSara Millerey'in annesi

Sara Millerey, Antioquia'da öldürülen bir transseksüel kadın. Fotoğraf:Sosyal Ağlar

Luz Dary'ye göre, De Sara Millerey Teyze, Genç kadın, onu kurtarmayı başarmadan önce vadide 40 ila 45 dakika arasındaydı. Onu çıkarmak için teller atmaya çalıştıklarını ve onu yakalamaya çalıştığını, ancak kırıkları ve diğer yaraların şiddeti için Halatları sudan çıkmak için alması imkansızdı.

Akrabalarına göre genç kadın, suda kalırken annesine bakmak için ara sıra başını kaldırdı.

Hastaneye vardıktan sonra Sara Millerey eyaleti kritikti. Teyzenizin açıklamasına göre:

• “Boynun sağ tarafında bir kesim vardı.”
  • “Kelimenin tam anlamıyla kafasında bir delik, iki kırık eli ve bir kırık bacağı vardı.”
  • “İki veya üç kırık kaburga vardı.”
  • “Akciğer paramparça oldu.”
Sara 5 Nisan 2025'te öldü. Annesi acısının nasıl olduğunu anlattı. Fotoğraf:YouTube Sessizliğin Ötesinde Yakalama

Genç kadının annesine ölmeden önce söylediği şey

Sara'nın annesi Borja, yukarıda belirtilen Pódcast'e hastanede onları en iyi şekilde almadıklarını söyledi. “Bir tabaka olmadan bir paspasın içine koydular, onlara bir battaniye vermelerini söyledim çünkü hipotermi ile geldim, ama battaniye olmadığını söylediler, ne olduğunu, ne olduğunu söyledi.”

Ayrıca, genç kadının, Sağlık Bakanlığı'na göre, üç triyajda bulunduğunu kınadı. Hasta acil durumlarda önlemler gerektirir, ancak hemen değil. Varlık, “Onlar fizyolojik bakış açısından stabil olan hastalardır, ancak durumları hareket etmezse daha da kötüleşebilir” diyor.

Borja'nın hikayesine göre, doktorlar ona Sara'nın üç triyaj olduğunu söyledi çünkü vurulmadı ve kan izi yoktu. Birkaç saat geçirdiğini ve kurbanın sonunda sabahın erken saatlerinde tedavi edildiğini söyledi.

Sara dövüldü ve La García Ravine'e atıldı. Fotoğraf:Néstor Gómez – Zaman

Hikayesine göre, Sara hastanesinde ona kötü adamların onu dereye attığını söylemeyi başardı. Birkaç kez onu yalnız bırakmamasını istedi ve susadığını bildirdi.

“Bana şöyle dedi:” Anne, beni Garcia'ya attılar. “

“Sonra başını kaldırdı ve dedi ki: Anne, beni terk etmeyin (…). Sonra geri döndü ve bana baktı ve dedi ki:” Anne, öleceğim. ” Ve dedim ki: 'Hayır, aşkım, ölmeyeceksin, iyileşeceksin, bekleyeceksin.

Bana baktı ve dedi ki: 'Anne, öleceğim.' Ve dedim ki: 'Hayır, aşkım, ölmeyeceksin'

Sandra BorjaSara Millerey'in annesi

Sara Millerey González. Fotoğraf:Özel arşiv

Sara Millerey'in hastanedeki acısı

Sara'nın annesi, nihayet Inyesada olduğu Cumartesi günü sabah 4 civarında hastanede tedavi edildiğini söyledi. Fakat, Genç kadının grevleri vardı ve doktorlar onlara ciğerlerinde sıvı olduğunu ve sağlık durumunun ciddi olduğunu söyledi.

Aslında ona kurtarıldığını, ellerinde sorunları olabileceğini ve Bunlar, uzuvlarındaki kırıkların şiddeti nedeniyle tekrar aynı şekilde çalışmaz.

Sara Millerey González'in cenaze töreni. Fotoğraf:Özel arşiv

“Ellerini devirdi ve sonra Tachycardia'da olduğu gibi başladı, o zaman onu takip etmek zorunda kaldıkları için. Onu sabahları giydirdiler, sabah 7:30, onu yoğun bakım ünitesine götürdüler ve çok resmi bir doktor zaten bana şöyle geliyor: 'Madam çok ciddi.'”

Sara, Cumartesi öğleden sonra başka bir kalp durması yaşadı ve sonunda 5 Nisan'da saat 15: 00'de öldü.

İfadelerinizde, Sara'nın annesi, kadının LGBTIQ+ topluluğuna ait olduğu için acımasızca saldırıya uğradığını belirtti ve “sadece O OLMAK için.” Ayrıca, 32 yaşındaki kadının taciz ve sokakta hakaret kurbanı olduğunu söyledi çünkü gençliğinden beri geçişini yaptı ve sosyal ağlarda ima ettiği için kötü adımlarda olmadığını vurguladı.

“Kötü yapmadı.

Son Haber Yazma