Santander'de öldürülmeden önce bir tüccarın aldığı son çağrı: 'Dolidos'

NaturalMess

Member
Cristian Peñaloza Claro, 'Maske'Norte de Santander, Los Patios'taki Tierra Linda mahallesinde geniş gün ışığında silahlı adamlar tarafından vurularak öldürüldü.

Suçtan birkaç dakika önce, Peñaloza gizemli bir çağrı almıştı, bu da onu geri dönmeden evini terk etmesini sağladı. Akrabalarınız yetkililere soruyor Bunun kökenini araştırın, 'Bir arkadaş' olabileceğini iddia ediyorlar.

Davanın ön bilgilerine göre, saldırı, kurbanın cesedinin aldıktan sonra yattığı 16. cadde ile enine 5b'de meydana geldi. Çeşitli yangın etkileri.

Fotoğraf:Arşiv Zamanı

Görünüşe göre, cinayetler iki silahlı adamdı, biri bir motosikletten indi, Suçu işledi Ve hiçbir şey yapmadan hızla kaçtı, kalabalık arasında kaybetti.

Saldırıdan sonra topluluk ona yardım etmeye çalıştı ve acilen bir Tıp merkezi; Ancak Peñaloza, Tıbbi Duarte kliniğine gelmeden önce öldü.

Ölmeden önce aldığı son çağrı

Suçtan birkaç dakika önce Peñaloza, tanıdık olacağından bir telefon almıştı. Aile üyeleri, cevap verdikten sonra, Hemen yakındaki bir köşeye gitti.

“Diye cevapladı ve kısa süre sonra sokağın bir sokağın bulunduğu köşesine gitti. Çekimler duyulduğunda 15 dakika bile değil “açıkladılar.

Yerel bir ortama göre, Peñaloza'nın Uyuşturucu satışına adanmıştı Bölgede, resmileştirilmemiş ve ailenizin açıkça reddettiği bir versiyon.

Adam kimin tanıdık olacağından bir çağrı aldı. Fotoğraf:Başkanlık

Adam sattı kırtasiye malzemeleri

“Kırtasiye malzemeleri bağımsız olarak merkezde sattı. Çok incinmiş ve üzgünüz (…) Yetkililerin verebileceğini umuyoruz ölümünden sorumlu olanlarla ” Bir akraba dedi.

Şu anda, Cúcuta Metropolitan polisi Sektörün güvenlik odaları ve gerçekleri açıklığa kavuşturmak ve suçtan sorumlu olanları bulmak için komşuların ifadeleri.

Sektörün bir başka komşusu, cinayetin meydana geldiği sokağın tehlikeli bir yer olduğunu belirtti: “Bu sokakta yıllarca Uyuşturucu satın almak ve satmak için toplanırlar. Bir kez o tepede grupların uyuşturucu sattığı birkaç kambuch bulduk.

Yetkililer sektör odalarını araştırıyor. Fotoğraf:Hareketlilik Sekreterliği.

Yetkililer araştırıyor Cinayetin arkasındaki nedenler Ve bunun hesapların bir ayarlaması olduğunu göz ardı etmeyin.

Ayrıca:

Vanessa Pérez

Son Haber Yazma.

Cilem

Global Mod
Global Mod
Cristian Peñaloza Claro, 'Maske'Norte de Santander, Los Patios'taki Tierra Linda mahallesinde geniş gün ışığında silahlı adamlar tarafından vurularak
Selam herkese iyi sohbetler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Berk' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @NaturalMess Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Berk, benzer sonuçlar vardı

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Cristian Peñaloza Claro, 'Maske'Norte de Santander, Los Patios'taki Tierra Linda mahallesinde geniş gün ışığında silahlı adamlar tarafından vurularak
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Berk' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @NaturalMess Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay
Özetin yerinde olmuş @Berk, fazla uzatmaya gerek yok

Petek

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @NaturalMess

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Ayaz' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Özetin yerinde olmuş @Berk, fazla uzatmaya gerek yok
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Ayaz, onu vurgulaman yerinde

Mert

New member
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Ayaz' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Özetin yerinde olmuş @Berk, fazla uzatmaya gerek yok
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ayaz, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Elif

Global Mod
Global Mod
Merhaba oyun severler

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @NaturalMess, gerçekten emeğine sağlık

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Ayaz' Alıntı:
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Ayaz, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Damla

New member
Merhaba fikirleri olanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @NaturalMess

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Ayaz' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Ayaz, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Defne

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

@NaturalMess anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Buradaki genel enerji beni buna yönlendirdi

Damla' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @NaturalMess Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Katılmak
Katılmak zorundayım diyemem @Damla, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Elif' Alıntı:
Merhaba oyun severler Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @NaturalMess, gerçekten emeğine sağlık Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Belki de
Bu yorumun beni ikna etmedi @Elif, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Mert' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Araya komiklik katmak gibi
Katılmak zorundayım diyemem @Mert, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti