Motosikletini Bucaramanga'nın kuzeyinde kullanırken genç adam öldürüldü: Hesapların ayarlanmasını araştırıyorlar

NaturalMess

Member
Süper Lig partisini beklerken binlerce bumange, talihsiz bir Sicariate vakası Bucaramanga'nın kuzeyindeki bir mahallenin huzurunu kırdı. Motosikletinde sektörden seyahat eden genç bir adam 6 Şubat Perşembe günü geçen gece yakalandı ve öldürüldü.

Şimdilik, polis ölümlerinin nedenlerini araştırıyor ve ana hipotez olarak insanın düşmanları tarafından hesapların ayarlanması. Bununla birlikte, bulguların ortasında, ölenlerin kaderini değiştirebilecek kurşun geçirmez bir yelek var.

Adam iki hitmen tarafından öldürüldü

Geçen Perşembe gecesi, 21:40 civarında, Kevin Andrés Hernández, bucaramanga'nın kuzeyindeki Villa Rosa mahallesinde, kendisine barbekü olarak eşlik eden Villa Rosa mahallesinde harekete geçti.

Saniyeler içinde, bir motosiklette de harekete geçen iki adam bir zulüm aldı ve daha sonra sektörün bir yerleşim setinin önünde, barbekü bir silah çekti ve ona Hernández'e üç atış yaptı.

23 yaşındaki, motosikletin kontrolünü kaybetti ve hemen yola düştü. Kız arkadaşının onu farkında tutma çabalarına rağmen, hayatı anında kayboldu ve onu kurtarmak için yapılabilecek hiçbir şey yoktu.

Üç mermi etkisi görevlerini yerine getirdi ve adam öldü. Güvenlik organları, durumu değerlendirmek ve genç adamın vücudunun kaldırılmasını gerçekleştirmek için yere taşındı.

Şimdi, yetkililer geçen Perşembe günü sunulan acımasız gerçekten sorumlu olanları bulmak için soruşturmalarda ilerliyorlar.

Tabanca – Cinayet – Feminisit Fotoğraf:ISTOCK

Bu görevlerde, Sijin ajanları gerçekleri doğrulamak için sektördeki güvenlik kameralarını gözden geçirdi. Kayıtları görünce, ölen kişinin duygusal çiftinin, gerçeklerden birkaç saniye sonra, sektöre park edilmiş bir aracın arkasına bir kutu konumlandırdığını fark ettiler.

Kutuyu araştırırken, ajanlar, bir saldırının kurbanı olması durumunda ölenler için koruma görevi görebilecek bir yelek olduğunu buldular. Raporlar, bunun kurşun geçirmez bir yeleğinkine çok benzer bir kompozisyona sahip olacağını göstermektedir, ancak bu tür olduğundan emin olamaz.

Hatta egzersiz yapmak için kullanılan bir yelek olabileceğini söylüyorlar. Ancak, yetkililer Bunu kanıt olarak aldılar ve Hernández'in gelinin neden saklamaya çalıştığına ek olarak araştırılacaklar. Cinayetinde Kevin giysiyi giyip giymediği henüz bilinmiyor.

Bu bodrum vakası, Bucaramanga metropol bölgesinde sunulan dördüncü cinayeti üç gün içinde yapılandırıyor.

Son Haber Yazma.

Elif

Global Mod
Global Mod
Süper Lig partisini beklerken binlerce bumange, talihsiz bir Sicariate vakası Bucaramanga'nın kuzeyindeki bir mahallenin huzurunu kırdı. Motosikletinde
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @NaturalMess

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @NaturalMess

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Defne

New member
Süper Lig partisini beklerken binlerce bumange, talihsiz bir Sicariate vakası Bucaramanga'nın kuzeyindeki bir mahallenin huzurunu kırdı. Motosikletinde
Selam herkese iyi paylaşımlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @NaturalMess

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Elif' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @NaturalMess İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @NaturalMess Tam geçiyordum aslında ama
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Elif

Damla

New member
Selam yazılım camiası

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @NaturalMess

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Elif' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @NaturalMess İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @NaturalMess Tam geçiyordum aslında ama
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Mert

New member
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @NaturalMess

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Damla' Alıntı:
Selam yazılım camiası Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @NaturalMess Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Damla, belki daha sade anlatılabilirdi

Cilem

Global Mod
Global Mod
Selam meraklılara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @NaturalMess

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Mert' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @NaturalMess Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Bu yorumu biraz zorlama buldum @Damla
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Mert

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Selam maceraperestler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @NaturalMess

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Defne' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @NaturalMess Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Defne, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Berk

New member
Selam heyecan arayanlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @NaturalMess

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Defne' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @NaturalMess Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Defne

Petek

Global Mod
Global Mod
Selam üstatlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @NaturalMess

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Ayaz' Alıntı:
Selam maceraperestler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @NaturalMess Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Minik bir öneri daha
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ayaz, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında