Jet set disko ile çöktükten sonra Kolombiyalı ölü Luz Andrea Jiménez'in hayatı buydu: Son Anları

NaturalMess

Member
“Kız kardeşim Pitalito'yu hayallerle dolu bıraktı ve daha iyi bir yaşam arayışında birçok yanılsama, ama maalesef bugün sahip değiliz, Vücudu Dominik Cumhuriyeti disko molozu altındaydı ” Gonzalo Jiménez Castiblanco, Luz Andrea Jiménez Castiblanco'nun kardeşi, Kolombiyalı 42 yıl çöktükten sonra ölen Çatının Dominik Cumhuriyeti'nden jet set disko.

Andrea'nın cesedi, Pazartesi gecesi Santo Domingo şehrinde meydana gelen ve burada olan bu trajedi arayışında o ülkeden kurtarıcılar tarafından bulundu. Rubby Pérez Merenguero. Günlerin geçmesiyle rakamlar arttı 300 ölen kişi.

“Huila'daki ailemiz 10 kadın ve 5 erkek, Biz iyi ve alçakgönüllü insanlarız, Luz Andrea çok güzeldi, takdire şayan, basit, savaşçı, cesur ve iyi bir kalp ”dedi.

Akrabalar Kolombiya'nın diskoda ölümü hakkında konuştu Fotoğraf:Özel arşiv

Herkesin, ebeveynlerinin (zaten ölen) onları tarım ve kahve yetiştiriciliğinin ucunda ileri aldığı Huila, Pitalito Belediyesi'nde Vereda Rincón de Contador'da doğduğunu unutmayın.

Pitalito, Huila'da okudu

Ebeveynlerinin yardımıyla Luz Andrea ilk ve lise yaptı. Pitalito, Huilave hayallerini gerçekleştirme hevesinde yerleşti Bogotá, konularında eğitildiği yer Estetik, masaj ve güzellik.

“2020'de seyahat etti Dominik Cumhuriyeti diğer arkadaşların yanında. Orada mutlu olduğunu söyledi, fikrinin estetikte çalışmaya devam etmek için o ülkeye kesin olarak yerleşmek olduğunu söyledi ”dedi. Pitalito

Santo Domingo'da jet set disko tavan çöküşü. Fotoğraf:EFE

“Ölümü çok acıtıyor, çok üzüldüm, ağladım, gerçek, o ülkeye bir daha konuşmadığımız, çok az iletişimimiz oldu” dedi.

Trajediden iki gün sonra Gonzalo, bir erkek kardeş onu aradığında ne olduğunu öğrendi ve ondan haber veya internette ya da internette aramasını istediğinde “kız kardeşimin yaşadığı ülkeyi sardı.”

Acı verici haberler

Sinirlerle dolu kendini bilgisayarı uluslararası haberlere adadı ve diskoda neler olduğunu öğrendi, ancak daha sonra evin esnafında kız kardeşi ile çalışan bir bayan onunla temasa geçti ve üzücü hikayeyi anlattı.

“Bayan bana Pazartesi gecesi Luz Andrea'nın Santo Domingo'nun jet seti diskoyu bıraktı Duygusal ortağı ile ve o gece ya da ertesi gün geri dönmedi, bayanın çok acı vardı, ancak daha fazla ayrıntı öğrenemedik, bildiğimiz tek şey medyanın söylediği şey ”dedi.

Luz Andrea Jiménez Castiblanco Fotoğraf:Sosyal Ağlar

Yardım ajanslarının kurtarılmasının ortasında “Salı ve Çarşamba günü geçirdiler, ancak kız kardeşim onu ya da canlı, yaralı ya da ölü bulmadı ve Pitalito'daki herkes için korkunç günlerdi, böylece onunla olabiliyordu, yaptığımız şey Tanrı'dan hayatı istemekti, böylece sağlıklı ve kurtaracaktı.”

“Öldü, vücudu kurtarıcılar tarafından o disko çatısının molozunun altında bulundu ve bu hepimizi acı çeken korkunç bir şey.”

Bir gazetecinin yardımı

Dominik Cumhuriyeti'nde, Luz Andrea'nın arkadaşı gazeteci Carito Brito, olanların farkında olan ve bu karmaşık günlerde onlara rehberlik etmek için Kolombiyalı aileyle iletişim kuran kişidir.

“Carito CDio meleği olarakS, bize o ülkedeki elini sevdi, her gün cep telefonu ile konuşuyoruz, ancak olan şeyin o ülkeye Enluta'nın acı verici bir trajedi olduğunu söylüyor ”dedi.

Jet Set Disco'da Kurtarma İşleri Fotoğraf:EFE

İle Arkadaşların ve bazı gazetecilerin mali yardımıGonzalo Jiménez bu Cuma günü uçakla seyahat ediyor Pitalito – Bogotá Sorunsuz girebilmek için bir pasaportun elde edilmesini hızlandırmak için Dominik Cumhuriyeti ve kız kardeşinin kaderinin tüm detaylarını iyice bilin.

“Dominik Cumhuriyeti'ndeki Kolombiya Konsolosluğu bana yardım ediyor, benimle iletişim kurdu ve fikir, o ülkeye mümkün olan en kısa sürede seyahat etmek için acil bir pasaport elde etmektir.” Dedi.

Ailenin aradığı şey Ulusal Hükümetin Mali Yardımı, yanı sıra vücudu geri göndermek için iyi bir kalbi olan Kolombiyalılar.

Dominik Cumhuriyeti'ndeki jet seti diskosunun tavan çökmesi. Fotoğraf:Sosyal Ağlar/ EFE

“Kız kardeşimi istiyoruz anavatanı Pitalito'ya gömülün, Burada bu topraklarda ailesini ve tüm arkadaşlarını yaşıyorlar ve fikir onu huzur içinde dinlendirmektir ”dedi.

İlginizi çekebilir:

Danışma, gece ek ücretine sübvansiyon sorusunu içerir Fotoğraf:

Fabo Arenalar

Zaman için – Huila.