'Hayatımın aşkı olduğun için teşekkür ederim'

NaturalMess

Member
Ölümü Kevin Bocanegra Tırmanma girişiminin ortasında Nevado del Tolima talihsiz durumda kaçınılabilecek olaylarla ilgili büyük bir fikir dalgasının ortaya çıkmasına neden oldu. Yolculukta kendisine kayınvalidesi ve romantik partneri de eşlik etti. Jois Ramirez.

Erkek arkadaşının üzücü ölümünün hikayesini yaymaktan sorumlu olan da ikincisidir. Ayrıca, gezinin planlanmasından bu yana tur rehberiyle, onlara tavsiyede bulunan acenteyle ve talihsiz olayla ilgili daha fazla ayrıntıyla ilgili usulsüzlükler bildirdiler.

Ona göre karlı dağa tırmanacak olanlar o gün için antrenman yapmışlardı ancak Kevin'in hastalanmaya ve sonunda hayatına son verecek sağlık sorunları yaşamaya başlamasıyla her şey talihsiz bir hal aldı. Kadın, şikayetlerin yanı sıra sosyal ağlarda erkekle ilişkisinin nasıl olduğuna dair ayrıntılar da paylaştı.

Kevin'in Jois'e duygusal mektubu

Ramírez'in sosyal ağlarında yaptığı açıklamalardan biri, bir süre önce erkek arkadaşı tarafından yazılan, ona sevgisini ve minnettarlığını gösteren ve trajedi nedeniyle karşılaştığı zor günlerde ona teselli veren bir mektuptu.

Kevin Bocanegra, kız arkadaşı Jois Ramírez ve kayınvalidesiyle birlikte. Fotoğraf:EL TIEMPO'nun izniyle

Mektupta adam, Jois'e çift olarak yaşadıkları anlar için teşekkür ediyor. “Bana bu kadar güzel ve samimi bir sevgi verdiğiniz için teşekkür ederim” Partnerinin ona zor zamanlarda verdiği desteği de vurguladığı mektubun başında bahsetti.

“Şunu bilmeni isterim ki seni partnerimden çok bir dost, bir sırdaş, bir manevi destek olarak görüyorum.“, neredeyse detayın sonunda kadının merhumun anısına bugün Instagram'da kurtardığına dikkat çekiyor.

Jois Ramírez'e mektup Fotoğraf:IG: @Joisramirez08

Ramírez yayınında partnerine birkaç kelime ayırma ve insanlardan onun acısına saygı duymalarını isteme fırsatını değerlendirdi. “Kevin her zaman bana huzur vermenin bir yolunu buldu, gittiğinden beri her gün beni duygusal olarak etkileyen yeni haberler alıyorum”Instagram hesabında bahsediyor.

Ayrıca, acının ortasında kendisini güçlü tutan şeyin erkeği düşünmesi olduğuna dair güvence verdi: “Her şeyi onun yapacağı şekilde yapmaya devam etmek için güçlü kalmaya çalıştım. “

Kevin Bocanegra ve Jois Ramírez. Fotoğraf:EL TIEMPO'nun izniyle

Bu kadının yetişkinlere yönelik içerik ürettiği ortaya çıktıktan sonra sosyal medya kullanıcıları tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Ağlardaki binlerce yorum onu azarladı ve dışarıdakilerin şüphe konusu olmasına neden oldu.

Bu göz önüne alındığında, sosyal ağlarında para kazanmaya çalışmadığını, tam tersine, kendisine göre derhal müdahale edilerek önlenebilecek talihsiz olay için adalet aradığını açıkça belirtti.

Ayrıca kendisinin ve yıl sonunda adamın hayatının nasıl sona erdiğini gören Kevin Bocanegra'nın ailesinin acısına saygı gösterilmesini istedi.

SON HABER EDİTÖRDEN