Güney Cali'de iki maden istasyonu yakın; İşsizlik sırasında Univele ve Kuzeydoğu'da rotaların rotalarını sipariş edin

NaturalMess

Member
Cali'nin Büyükşehir Polisi Komutanı tarafından uyarıldığı gibi, Tuğgeneral Carlos Oviedo, Valle Üniversitesi'nde olası etkinlikler için bir uyarı biliniyordu. Bu nedenle yetkililer, vandalizm olarak pişman olmaktan kaçınmak için Valle Del Cauca'nın başkentinin güneyindeki operasyonlar uyguladılar.

Univerle'daki önlemler

Cali'den benim. Fotoğraf:Zaman

Böylece, bir grup genç, Ulusal Grev'in ilk günü olan 28 Mayıs'ta Avenida Pasoancho'da Univerle önünde protesto ediyor. Bu nedenle, trafik ajanları 100. yarışı 13. Cadde ile kapattı.

Ayrıca, Metrocali'de de önlem aldılar, çünkü bu alanda üniversiteler ve akbaba bir önleme önlemi olarak kapatıldı. Sabah 9: 10'da, Metrocali Operasyon Kontrol Ofisi başkanı Tito Garzón'a göre, Pasoancho Bulvarı ve Capri mahallesindeki sistemden güneyde sapmalar vardı. Univerle ve Buitrera istasyonlarının toplam kapanışını onayladı.

Cali'de Mio Taşıma Sistemi. Fotoğraf:Özel arşiv

Sırayla, Cali'nin kuzeydoğusundaki Salomia mahallesinde Sena tesislerinin yakınında gençlerin toplanması var. Orada, P40B yolunun da o bölgede sapmaları vardır.

Yetkili, büyük madenin mafsallı ve besleyici sisteminin geri kalanının normal çalıştığını söyledi.

Cali'de işsizlik sırasında mayın sıkıntısı durumu. Fotoğraf:

Cali'de benimki Fotoğraf:Santiago Saldarriaga

Garson Ayrıca, Sameco bölgesindeki insanların kuzeyde, Cali'nin komşu Yumbo belediyesine bir çıkış noktası olduğunu bildirdi. Orada, şimdiye kadar tıkanmalar kaydedilmedi.

Resmi Mart

Ayrıca, Banderas parkında, şehirdeki ulusal işsizliğin iki gününün ilkinde ana yürüyüşün bir parçası olacak vatandaşlar var. Bu yürüyüş, güneyden kuzeye geleneksel beşinci caddeyi alacak ve daha sonra yarış 10'u alacak ve Valley hükümetinin önünde Plazoleta de San Francisco'yu arayacak.

Cali'de benim. Fotoğraf:Arşiv Zamanı

Yürüyüş, Ulusal Grev içindeki resmi etkinliklerden biridir, bu nedenle yürüyüşler ve bu gösteriye katılmayanlar için normalliği garanti eden güvenliğe sahiptir ve güvenliğe sahiptir. Bu, 28 Mayıs'ta Cali Belediye Başkanı Alejandro Eder, yapmayanları terk edenlerin haklarını garanti etmekte ısrar etti.

Cali Belediye Başkanı işsizlikten bahsediyor. Fotoğraf:

Cali'ye Davet

Eder, “Vatandaşları huzur sürdürmeye davet ediyorum. Birkaç yıl burada Cali'de yaşadığımız şeyden korkan birçok insan olduğunu biliyorum.” Dedi.

“Ayrıca atmosferin sıcak olduğunu da biliyorum. Ne yazık ki, kutuplaşmanın ülkemizde ve şehrimizde bir gerçeklik olmaya devam ediyor, ancak bu yüzden, bu belediye başkanında, bir kez daha Kolombiya'ya bir kez daha uzlaşmamız gerektiğini, farklılıklarımızın ortasında, tüm dünyada barışçıl bir şekilde birleşebileceğimiz, burada tüm dünyada bir kez daha göstereceğimiz.

Kurumun komutanına göre Cali Metropolitan polisi, şehrin stratejik alanlarında 350 üniformalı birinci derece kayıttır. Halcon helikopter, Cali'de 1.990'dan fazla güvenlik kamerasını destekleyerek havadan günlerin durumunu doğrulamak için zaten turlar yapıyor. Devriyeler var ve trafik muhafızları ile koordine edilecek.

Bölge hareketlilik sekreterliği, şehrin kritik noktalarındaki hareketliliği ve düzeni garanti etmek için bir operasyonel planın etkinleştirildiğini bildirdi.

Bu bağımlılığa göre, pire portu veya port direnci gibi kilit alanlarda, güney caleño'da ve siloé'de, yamaçta; Sameco, kuzeyde, Yumbo Endüstriyel Belediyesinin çıkışında ve denize kapakta, Cali'nin batısındaki Buenaventura'ya giden yolu.

Carolina Bohórquez

El Tiempo muhabiri

Cali

Daha fazla ilgi bilgisine bakın

Cali polis komutanı işsizlikten bahsediyor Fotoğraf: