Camiity'de 18 yarış akışının kanallanması

NaturalMess

Member
Korkunç yarış 18'in akışına son vermek ve gönül rahatlığı sağlamak amacıyla Samimi Caddesi sektörüyle çevrili sakinlerBarranquilla Belediye Başkanı Alejandro Char, kanallama çalışmasının son ayrıntılarını “yakında” bu araç arterini etkinleştirmek için denetledi.

Başkan işi gezdi ve şehrin büyükşehir kasabasındaki en güçlü akışlardan birinin ne zaman sonu olacağını bilmekle ilgisini gösteren toplulukla konuştu.

Bu anlamda, belediye başkanı, X hesabıyla, “Yakında 18 yarış akışını bitireceğiz! Birçok baş ağrısının topluma neden olduğu bu tarihsel sorunu çözmeden samimiyeti teslim etmek istemedik. ”

Barranquilleros başkanı, bu nedenle, Bu akış montaj lavabolarının kanalıyla ilerlemeler 13, 14, 16 ve 18 yarışların yağmur suyunu yakalayan enine.

Anahtar bir araç arterdir. Fotoğraf:Barranquilla'nın Tesisi

“Yakında bu sektörde güvenli ve selden oluşan bir yol olacak. Yapabilirsiniz!

Aynı şekilde, Bölge Başkanı komşulara ifade etti: “Memnun olmanız iyi, çünkü burada insanların ne acı çektiğini biliyorsunuz, çünkü acı çektin. Camice projesi bu kanalı düşünmedi ve 18 ”akışının kanallaması düşünülmezse samimiyeti bitirmeyeceğimi söyledim.

Kanallama çalışmalarının daha fazla detayı

Belediye başkanının açıklamalarına göre, 14 yarıştan suları toplayabilmek için samimiyet çalışması askıya alındı.

“14. yarıştan 18 yaş ve ötesine 57 inçlik bir boru gömdük, samimiyete inen tüm suları topladık. İşi açtım, ama bu kanal ile, ”dedi Alejandro Char.

Anahtar bir yol arteri. Fotoğraf:Barranquilla'nın Tesisi

Kendi adına, Cevillar mahallesinin sakinleri Cristian Tocora 65 yıl boyunca, onlarca yıl boyunca komşular arasında korku yaratan akarsu müdahalesinden memnuniyetini gösterdi.

“Tanrıya şükür, daha önce akarsularla yaşadığımız sorunu bırakıyoruz, yansıtılıyor çünkü zaten tüm yarışın akışının Virginia Rossi Okulu'na kanalını bitirmek üzereler. Bu çalışma tüm topluluk için bir avantajdır, çünkü yağmur yağdığında felç etmek zorunda kalmadan önce yağmur için evlerde kalmak zorunda kaldık. Şimdi bir ulaşım alabilir ve sorunsuz bir şekilde ayrılabiliriz ”dedi.

Race 18'in kanalının teknik ilerlemesi

Yarış akışı 18'in kanallama çalışması, betonarme ve betonda kutu kullanan yaklaşık 1.1 kilometreyi temsil eder ve 60 -inç borudan samimiyetBölge İdaresi tarafından 25 Ocak Cumartesi günü paylaşılan ayrıntılara göre.

Belediye başkanı işi denetledi. Fotoğraf:Barranquilla'nın Tesisi

İş, yeni kaldırım, kaldırımlar, platformların yeniden yapılandırılması ve tüm ağızları içerir. 18 yarışa su sağlayan farklı yollarbölgenin sakinlerine daha fazla gönül rahatlığı sağlar.

Sıvı caddesinin yüksekliğinde sıvının toplanması, 13, 14, 16 ve 18 yarışlarında yağmur suyunun toplanması için enine lavabolarla yapılır.

İlginizi çekebilir:

Deivis López Ortega

El Tiempo muhabiri

Barranquilla

Daha fazla haber:

Defne

New member
Korkunç yarış 18'in akışına son vermek ve gönül rahatlığı sağlamak amacıyla Samimi Caddesi sektörüyle çevrili sakinlerBarranquilla Belediye Başkanı
Selam herkese iyi sohbetler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @NaturalMess

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu tür içeriklere erişim, 18 yaşından küçükler için uygun değildir
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Mert

New member
Korkunç yarış 18'in akışına son vermek ve gönül rahatlığı sağlamak amacıyla Samimi Caddesi sektörüyle çevrili sakinlerBarranquilla Belediye Başkanı
Selam yeni başlayanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @NaturalMess

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Camiity'de 18 yarış akışının kanallanması hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, +18 içeriklerin yayınlandığı bazı platformlar şunlardır
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Defne' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @NaturalMess Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu tür içeriklere erişim, 18
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Defne, hoşuma gitti

Elif

Global Mod
Global Mod
Selam yazılım camiası

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @NaturalMess

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Mert' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @NaturalMess Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Camiity'de 18 yarış akışının kanallanması
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Mert, benzer sonuçlar gördüm

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @NaturalMess

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Elif' Alıntı:
Selam yazılım camiası Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @NaturalMess Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Mert, benzer
Açıklaman kısa ama net olmuş @Elif, tam yerinde

Cilem

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Elif' Alıntı:
Selam yazılım camiası Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @NaturalMess Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Mert, benzer
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Elif

Damla

New member
Selam bilgi avcıları

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @NaturalMess

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Elif' Alıntı:
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Elif, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Berk

New member
Selam güzel insanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Cilem' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala
Bu bakış açını anlıyorum @Cilem, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Petek

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilge insanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Defne' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @NaturalMess Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu tür içeriklere erişim, 18
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var