Barranquilla'da kazada ölen 'Faktör X'lerin Expantee'sinin Prematory Mesajı

NaturalMess

Member
Genç sanatçı Jeslow King olarak bilinen Jesús David López Goenaga, Bir trafik kazası geçirdikten sonra öldü. Barranquilla toplu taşıma otobüsü.

Kavga etsem de Hayatınız İçin Birkaç Güngenç adam bunların ciddiyetinden öldü. Şimdi, sosyal ağlarda son yayınında bıraktığı mesaj şok oldu hem akrabaları hem de akrabaları.

Barranquilla'dan genç sanatçı. Fotoğraf:Sosyal Ağlar

'Yarın yokmuş gibi'

Ön bilgilere göre, trajedi 3 Şubat'ta kaydedildi. 84 Street ile 44 yarışta, Şehrin kuzeyinde. Görünüşe göre, İsa bir 'pare' işaretini görmezden geldi ve ölümcül sonuca yol açıyor.

Genç adam bir yolcu ile seyahat ediyordu; İkisi de ciddi şekilde yaralandı ve Yoldan geçenler tarafından yardım edildi Bir sağlık merkezine aktarılmadan önce.

Ölümünden sonra en çok dikkat çeken detaylardan biri, 30 Ocak'ta yaptığı son yayınında sosyal ağlarında bıraktığı son mesajdır: “Bugün yarın yokmuş gibi yaşa.”

Bugün sabah yokmuş gibi yaşa

Mutlu göründüğü dört fotoğraftan oluşan bir galeri olan yayın, 50'den fazla 'gibi' ve ölümünden sonra aldı, Veda ve ağrı mesajları ile dolduruldu.

“Küçük kardeşim, seni her zaman tüm ruhumla sevdim ve bugün beni taşıyamayacağım bir acıyla bırakıyorsun,” diye yazdı bir akraba. İlgili ve şok yaratan başka bir yorum şöyle diyor: “Kendimizi gördüğümüz bir Pazartesi, senden önce öleceğimi ve ailemi ve arkadaşlarımı rahatlatacak olan kişi olacağınızı söyledi. Ama bu şekilde olmadı.

Jeslow King, Kolombiya'nın tanınmış gerçekliğine katıldı

Jeslow King, gerçeklik Müzikal 'Faktör XS'Kariyerini kentsel müzik alanında inşa etmeye başladı. Onun tutkusu Serbest stil Ve kompozisyon onu birkaç sorun başlatmasına yol açtı, Serbest stil alanıson şarkısı, 16 Kasım 2024'te sunuldu.

Günler önce, 11 Kasım'da, ağlarda duygusal bir mesajla lansmanını duyurdum: “16 Kasım (2024) bu Cumartesi, yazarlığımın başka bir müzik şarkısı çıkıyor Serbest stil alanı. (…) Bunu yaparak ilham aldığım tüm sevgiyi almayı umuyorum).

Sanatçı kazadan dört gün sonra öldü

7 Şubat Cuma gününün ilk saatlerinde Jesús David López Goenaga'nın ölümü Altos Vicente Kliniği'nde doğrulandı.

Haber akrabalarda ve genç adama yakın büyük bir acı yarattı. Son günlerde, sevdikleri ve arkadaşları onu müzik yeteneği için hatırlıyor. Rap en sevdiği cinsiyetti ve yorumlarını sosyal ağlar aracılığıyla paylaştı.

Birkaç yıl önceJesús David onun içinden geçişini hatırladı XS Faktörü Videoyu her türlü tepki üreten sosyal ağlarında paylaşmak, çünkü bazıları onun olduğuna inanamadığından. “Çocukluğumu çok fazla işaretleyen bir anı “ Yayın efsanesinde ifade etti.

Jesús David López Goenaga'nın ayrılması, İsa Kralı, ailesini düelloda bıraktı ve doğaçlama ile ateşleyen arkadaşları arasında büyük bir üzüntü.

Vanessa Pérez

Son Haber Yazma.