Antioquia'da Sosyal Lideri Öldürecek Sicario Falls

NaturalMess

Member
10 Ocak 2024'te Mutatá belediyesinde meydana gelen Sosyal Lider Agramiro Mayıs García'nın öldürülmesinden bir yıl sonra, Savcılık, sahip olacak adamlardan birinin yakalandığını açıkladı. Hayatını kaybettiği sicarial saldırıya katıldı.

Özel Soruşturma Birimi savcısı tarafından elde edilen kanıt ve maddi kanıtlar, iddia edilen failin olduğunu göstermektedir. Iván Andrés Méndez Vásquez, yani MaymunUrabá Antioqueño'daki Gaitanist Benlik -savunma gruplarından (AGC) Sicario dedi.

Bu, Hitman'ın -2023'ün ortalarında Carlos Vásquez alt yapısına gireceğini iddia etti, ayrıca Sicario ve Bilgi Noktası yasadışı grubun Silahlar, narkotiklerle trafik ve bölgenin sivil nüfusunu zorla.

Mutatá Belediyesi, Antioquia Fotoğraf:Mutatá Belediye Başkanı

Onu öldürmesini beklediler

Diğer erkeklerin şirketinde ne olduğunu araştıran savcıya göre 'El Mono' Belediyenin gençlik evinin önünde kurbanı ele geçirecekti Ve tekrar tekrar ölüme kadar kalktı.

Bu, cinayet suçlarının suçlandığı ön duruşmalar sırasında anlatıldı; üretim, trafik ve ateşli silahlar, aksesuarlar, parçalar veya mühimmat taşıma; ve suç işlemek için konser, Üç ağırlaştırılmış davranış.

Savcı tarafından bildirildiği gibi, sicarial saldırı 1:45 öğleden sonra'El Mono' takma adı ve motosiklette olan üç konu, Gençlik evi önünde bulunuyordu Sosyal liderin gelişini beklemek.

Argemiro Mayo García, Sosyal Lider Mutatá, Antioquia'da öldürüldü. Fotoğraf:Savcı ve nezaket

Oradayken, dört adam iki kişinin harekete geçtiği bir aracın gelişini fark etti, Mayıs Garcia arasında.

Savcı, iddia edilen suçluların motor sürücüsünü yürüyüşü durdurmaya zorladığını da sözlerine ekledi. Sonra May García indi ve bunlardan birine yönelik Günler önce arıyordum.

“Motosiklette bulunduğunuz kişi aracın sürücüsüne takip etmesini söyler. Onu emreden bu kişinin ağlamasından önce Bu oradan ayrılır, diğer motosikletin sürücüsü, bir ateşli silah kullanın ve hemen Bay Mayo García'ya bir yara ”dedi.

Lider yerde yaralandığında, Hitman tekrar ateşlendi Hayatını bitirene kadar.

Bu lider kimdi?

Argemiro Mayo García, ünlü bir sosyal lider olmanın yanı sıra, Mutatá ei Gençlik Evi'ndeki eğitimci olan siyah toplulukların insan hakları savunucusuydu.Pavarandocito Bölgesi Topluluk Konseyi'nin NTER'i.

Mutatá, Antioquia'nın şehir merkezinde öldürülen sosyal lider García Mayıs García Fotoğraf:Nezaket

Ölümü, AGC'nin niyeti ile ilişkilendirilecekti Pazarlama yapmaktan kaçının kırsal bir mülk.

Laura Rosa Jiménez Valencia

Ulus gazeteci

Medellín

Daha Fazla Haber

Elif

Global Mod
Global Mod
10 Ocak 2024'te Mutatá belediyesinde meydana gelen Sosyal Lider Agramiro Mayıs García'nın öldürülmesinden bir yıl sonra, Savcılık, sahip olacak adamlardan
Selam fikir çatıştıranlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @NaturalMess

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Berk' Alıntı:
Selam sevgili insanlar @NaturalMess, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki
Katılmak zorundayım diyemem @Berk, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Damla

New member
10 Ocak 2024'te Mutatá belediyesinde meydana gelen Sosyal Lider Agramiro Mayıs García'nın öldürülmesinden bir yıl sonra, Savcılık, sahip olacak adamlardan
Merhaba oyun severler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @NaturalMess

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Elif' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @NaturalMess Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Katılmak zorundayım diyemem @Berk, çünkü benim
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Elif, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @NaturalMess

@NaturalMess okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Berk' Alıntı:
Selam sevgili insanlar @NaturalMess, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Berk, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Mert

New member
Merhaba denemekten korkmayanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @NaturalMess

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Ayaz' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @NaturalMess @NaturalMess okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Araya iliştirdim, umarım yersiz
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Ayaz, o zaman daha ikna edici olurdu

Defne

New member
Selam katılımcılar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @NaturalMess

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @NaturalMess

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Elif' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @NaturalMess Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Katılmak zorundayım diyemem @Berk, çünkü benim
Burada sana %100 katılamam @Elif, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Cilem

Global Mod
Global Mod
Selam maceraperestler

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @NaturalMess

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Mert' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @NaturalMess Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Biraz daha veri ekleyebilirsin @Ayaz, o
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Mert

Petek

Global Mod
Global Mod
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @NaturalMess

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Berk' Alıntı:
Bu kadar detaylı anlatman güzel @Berk, okuması kolaydı