Antioquia, Envigado'da öldürülen gazetecinin arkadaşı, hesapların ayarlandığı iddiasının 'kafaya uymadığını' söylüyor

NaturalMess

Member
Cinayetten sonra, 28 Mart Cuma günü, gazeteci María Victoria Correa ve kız kardeşi María Norelia'nın dijital uygulamaların ikametgahları olarak gizlenen hitmenler tarafından. Bu suçun cep telefonları hakkında bir priori, planlanan bir saldırı gibi görünen versiyonlar olmaya başladılar.

Ticaretin güvenlik kameralarının videolarının filtrelenmesinden sonra, tüm bölümün 70 ve 75 yıllık kadınların öldürüldüğü kaydedildiği – kız kardeşlerinin bir bacağında yaralanırken – bu teoriler daha fazla güç kazandı, çünkü hitmenlerden birinin silahlarını hareket ettirirken bir sorunu olmasına rağmen. Her ikisinin hareketleri ve kaçışı, bunun özellikle önceden belirlenmiş bir operasyon olduğunu gösterecektir.

Gazeteci ve ailesine yapılan saldırı anının güvenlik videosu parçası. Fotoğraf:Tedarik edildi.

Hesaplama?

Buna ek olarak, Correa Ramírez ailesine yakın kaynaklara göre, üç yaşlı yetişkin bir süredir birlikte yaşıyordu ve Sık sık saldırının meydana geldiği tesislere gittiler, hatta yürüyerek geldiğinde, üç kız kardeşin ikametgahı bu fırından birkaç blok uzakta Villagrande sektöründe, bu anlamda, hitmenlerin rotalarını ve güvenlik açıklarını belirlemek için Ramírez Correa'nın hareketlerini takiben.

Öte yandan, metropol bölgesinin yetkilileri, kadınların suçundan sonraki saatlerde, hitmenlerin harekete geçirdikleri iki motosikleti terk ettiklerini, olayların mahalline yakın alanlarda açıkladılar. Ve sonra uçuş yapmak için onları alan bir taksiyle kaçın. Öngörme teorisini besleyen bir başka faktör.

Gazeteci María Victoria Correa birkaç yıl önce kariyeri için bir tanınma aldı. Fotoğraf:Özel arşiv

Aynı Cuma günü öğleden sonra bile, iddia edildiği gibi, Bertha Lía Correa'nın devredildiği Las Américas del Sur Clinic'te, bir bacağında yaralanan kız kardeşi olduğunu gösterecek versiyonlar biliniyordu. Saldırının olası nedenleri etrafındaki akrabalar arasında güçlü bir tartışma vardı.

Bu teoriler, suçtan sorumlu olanların yakalanmasına kadar hipotez olmasına rağmen, teoriler ortaya çıkmaya devam ediyor ve bu davanın ana sorunu çözülmeden devam ediyor: María Victoria Correa ve kız kardeşi neden öldürüldü?

'Kafama uymuyorum'

Bu anlamda, Time, Correa Ramírez ailesinin otuz yılı aşkın bir süredir arkadaş olan Carla Marcela Ramírez ile temasa geçti Ve özellikle María Victoria dediği gibi 'Vicky', bu teorilere danışmak için.

Kadın, María Victoria, María Norelia ve Bertha Lía'nın bir açıklamasına, ona göre, kişisel düzeyde, ona göre, ona göre başladı. Üç kadının insan kalitesi için birinin onlara karşı bir şeyleri olması düşünülemez.

“Bilmediğim gerçek. Vicky ve kız kardeşleriyle otuz yıl süren dostluk içinde, pek çok şeye yakın olduklarında, herhangi bir sebepe uymuyorum. Bir 'fogoncito' gibiydiler; zaten bir kız kardeşini, annelerini, erkek kardeşini ve babasını kaybetmişlerdi. Üçünü birlikte birlikte yaşadılar, O işlere yakın yaşamaya geldiler ve sessiz bir yaşam sürdüler. Vicky, daha fazla gazetecilik yapmamaya karar vermişti çünkü ihtiyacı yoktuRamírez dedi.

Bu, gazetecinin gazeteci María Victoria Correa ve kız kardeşi María Norelia'yı bir Envigado fırında öldürdüğü anın videosu.

🎥
: Antioquia şikayetleri

Daha fazla ayrıntı @Letiempo pic.twitter.com/p9bmxm9kgg

– Nicolás Tamayo (@mimhere18) 29 Mart 2025
Ramírez, hesapların veya bir aile anlaşmazlığının ayarlanabileceğini gösteren versiyonlarla ilgili olarak: “Gümüş, hayır, gasp, hayır için endişe olduğunu biliyordum, hayatlarında çok düz olduklarını biliyordum. Yasanın üstünde olan hiçbir şeye tahammül etmediler, bu konuda çok katlıydılar. “

Buna ek olarak, kadın ekledi: “Onlar da para ödünç vermiyorlardı, bu yüzden onlara ödememek olduğunu söyledi, hayır. Bu yüzden kafama uymuyorum, yetkililerin dünyanın her yerinden şüphelendiğini anlıyorum, ama kafama uymuyorum, bilinen veya onlara yakın biri olan biri

Nicolás Tamayo Escalante

Ulus Gazetecisi, Medellín'de.

Diğer haberler:

Burma'daki deprem 1.600 ölü ve binlerce yaralı bırakıyor. Fotoğraf: