Quadriplegéjica olduktan sonra ötenazi isteyen genç bir adam olan Erika Morales'in saldırganlarını tanımlıyorlar.

NaturalMess

Member
Genç kadından bu yana üç yıl geçti Erika Yanira Morales Banyolarında ona yaklaşan iki kadın tarafından kafasına bir şişe ile dövüldü. Pasto'da disko, Nariño, onu terk et Cuadriplejica.

Erika'nın annesine ve ailesine bağımlı olmasına neden olduğu devlet, Ötenazi talep etme kararı verin.

Erika Yanira Morales Fotoğraf:Sosyal Ağlar

Kurbanın kız kardeşi Tatiana Morales, Erika'ya karşı saldırganlık davasının bir dönüş yaptıklarını açıkladı. İddia edilen iki failin tanımlanması 2 Ağustos 2021'de genç kadına zarar vermişti.

Olarak tanımlanan şüpheliler Glair Gómez ve Leidy Leóniki kadının ona saldırmaktan sorumlu olacağını belirten Erika'ya yakın insanlar tarafından bahsedilirdi.

Erika'nın kız kardeşi ötenazi dilekçesinin nasıl gittiğini anlatıyor

22 Şubat'ta kızın kız kardeşi, takipçilerine ötenazi onaylandığını ima eden bir mesaj yayınladı. “Her şey, onaylandı”dedi sosyal ağlarında. Ancak, başka bir Morales mesajında Erika'nın öldüğünü veya bazı prosedürlerin uygulandığını reddetti.

Seni seviyorum kardeşim. Hikayeni aldım, acını. Seni seviyorum ve mutlu olacağını biliyorum

Tatiana MoralesErika Morales Kardeş

İçinde Postalamak Facebook hesabında Tatiana, Erika hastalığı sürecinde “birçok duygu bulunduğunu söyledi. Bu kolay değil, bir kız kardeşimi kaybetmek kolay değil, tek kız kardeşim

Kadın, Erika'ya yönelik en büyük aşk testinin onu duyurmak olduğunu ifade etti. Gelecek olan, davada “adalet yapmak için savaşmaya devam etmek”, yani genç kadını terk eden saldırıdan sorumlu olanları yakalamak olduğunu söyledi.

Bu arada, insanlara “geri kalanı zaten özel bir şey ve onu bir aile olarak alacağız” diye açıkladı, onu destekleyen ve Erika'nın davasını bildirenlere teşekkür etti.

“Seni seviyorum kardeşim. Hikayeni, acını aldım. Seni seviyorum ve mutlu olacağını biliyorum,” Yayındaki son sözlerdi.

EPS EMSSANAR bir açıklama yaptı

Öte yandan Emsasar, hafta sonu belgesinin Erika tarafından beklenen Will 19 Şubat 2025'te imzalandı.

Erika, bir alfabe aracılığıyla ailesiyle iletişim kurabilse de, genç kadın konuşamadığından, annesini “Kendiniz için karar veremezsen senin adına göre hareket ettim”belgeye göre.

Bu Erika Morales'in hikayesi, Pasto'da ötenazi isteyen genç kadın Fotoğraf:Ekran Çekimi | Facebook: Tatiana Morales

Emsanar, açıklamada, Erika'nın annesinin “Disiplinlerarası Bilimsel Komite tarafından haysiyetle ölme hakkı için davanın değerlendirilmesini” sağladığını, ancak IPS ile “IPS” tedavi ettiğini açıkladı.İştirak Erika tarafından ifade edilen resmi bir talebin geçmişi yok “.

Katılımcı sağlık uzmanları, kararın hastanın kendisi tarafından alınabileceğini doğruladılar.

Sağlık varlığı, 2 Ekim 2024Erika'nın evde bakım sağlayıcıları arasındaki bir ortak sırasında, “EPS, prosedürün ancak hukukun gereksinimleri karşılandığında ve özellikle uygulama doğrudan hastadan geldiğinde etkinleştirilebileceğini yineledi.”

Bu nedenle, o zaman, açıklamaya göre, “katılımcı sağlık profesyonelleri kararın hastanın kendisi tarafından alınabileceğini doğruladılar.”

Erika Yanira Morales Fotoğraf:Sosyal Ağlar

Erika'nın Osteosalud IPS'ye başvurusu ile EMSSSANZ, ilgili komitenin Vakayı titizlikle değerlendiriyordum nesnel ve “hastanın haysiyetine ve haklarına tam saygı ile.”

Resmi bir karar varken, EPS ve sorumlu IP'ler, Erika ve ailelerine kurumsal eşlik sağlamaya devam edeceklerini teyit ettiler, Palyatif bakım, ağrı ve psikososyal destek.

Son Haber Yazma