Medellín Mobilite Sekreteri, Las Palmas'ta kazaya neden olan etkileyiciyi yaptırım yaptıktan sonra tehditleri kınadı

NaturalMess

Member
Medellín Mobilite Sekreterliği tarafından ilerleyen operasyondan sonra Etkileyiciler Trafik standartlarını, takipçilerini ihlal eden 'Bay Stider ', Tehlikeli manevraları gerçekleştirmek için katılan içerik içerik oluşturucularından biri Las PalmasSekreter Mateo González'e karşı farklı korkutucu mesajlar çıkardılar.

Kamu görevlisine göre, profil resmi veya yayınları olmayan kullanıcılardan farklı ölüm tehditleri ve hakaretleri sosyal ağlarına ulaştı. Sekreter doğrudan etkileyiciler Bay Stiven Gelecekteki herhangi bir olay için, tehdit edenler kendilerini topluluklarının üyesi olarak tanımlar.

Çok okuma

Gerçeklerin ciddiyetinden önce, Mateo González Kamu şikayeti ile sınırlı değildi. Hemen, tehditleri bilgiye koydu Polis ve savcılık. Yetkili makamların bu gözdağı kaynağının kökenini iyice araştırmaları ve sorumlu olanlar belirlendikten sonra yargılarına devam ettiklerini açıkladı.

“Seni tutuyorum (Bay Stiven) Bana bir şey olursa“: Kamu görevlisine resmi X'de yazdı.

Hareketlilik Şikayet Sekreteri. Fotoğraf:mad:Mateogonzalezb

Bay Stiven'ın davası

19 Haziran Perşembe günü, sosyal ağlarında, içerik yaratıcısı Bay Strien, sosyal ağlarında bir video paylaştı Motosikletinin kontrolünü kaybettikten sonra onu yaralayan bir trafik kazası gösterdi ve kaldırıma düş.

Gerçek, videoda gösterilen uygulamaları reddettiklerini gösteren bazı sosyal medya kullanıcıları arasında öfke yarattı. Kayıt büyük ölçüde çoğaltıldı ve hareketlilik sekreterliği 25 Haziran'da sorumlu kişi için yaptırımları uyararak konuştu.

Bay Stiven'in kazası, Medellín'den 'Influencer' Fotoğraf:mad:stiven.tc

Çok okuma

Antioquia, Bello'daki Hail köyü, son yılların en büyük iklim trajedisinden geçiyor.

Sosyal ağlarda yayınlanan videoda, çeşitli içerik yayın platformlarında popüler olan 'Salatçıyı' gösterdi, Las Palmas Bulvarı, Antioquia'nın başkentinde. Viralize fragmanda, adamın aracın kontrolünü nasıl kaybettiği ve arkadaşı ile yere düştüğü anlaşılıyor.

Neyse ki, gerçek ciddi şekilde yaralanmadı ve o zaman iki kahramanın güvenlik kasklarını giydiği zaman. Fakat, Yaptıkları hız ve manevralar Şehrin trafik kontrol kuruluşlarının katılması gereken bir davranış.

'MR. Stiven 'sosyal ağlarda, ihlaller hakkında konuştu Aynı videolarda belirgin olan eylemler için aldı. Buna ek olarak, son saatlerde hikayelerinde paylaştı, Bir immobilizasyon prosedürünü kınadığı bir video Bu bir araca karşı ilerledi ve ona göre yasaya uygun değildi.

Bay Stiven, Medellín Influencer. Fotoğraf:mad:stiven.tc

Bu nedenle, prosedüre katılanları talep edeceğinden emin oldu. “Bir suçluya inanmıyorum, ne de söylemedim, kendimi iyi bir vatandaş olarak görüyorum” dedi.

Felipe Santanilla Ayala

Son Haber Yazma