Maicao'da polis cinayetiyle yakalandı

NaturalMess

Member
Gregorio José González González'in tutuklanmasıyla, yetkililer tarafından yakalanan ve bağlantılı iki kişi var. Ulusal Polis Devriyesi, José Elver August Valero Vergel.

Olaylar, kaçan bir tutuklu ile polis karakoluna yürüdüğünde Maicao belediyesinde (La Guajira) meydana geldi.

Ceza Soruşturma Bölümü Guajira (Sijín) tarafından yapılan istihbarat çalışmaları, Başsavcılık ile eklemlenirken, Sınır Şehrindeki Gregorio José González González'in ele geçirilmesine izin verdi. Gerçeklere katılım ve cezai yazarlık iddiası 13 Ağustos 2024'te meydana geldi.

González, ağırlaştırılmış cinayet suçlarına yanıt vermek için MAICAO'nun karma bir işlevi olan İkinci Belediye Ceza Mahkemesi tarafından verilen mahkeme emri tarafından gereklidir; Üretim, trafik ve ateşli silahlar ve mühimmat taşıma ve nitelikli ve ağırlaştırılmış hırsızlık.

José Elver Valero, Maicao polis memuru. Fotoğraf:La Guajira Polis Basın

Polis, yaptığı açıklamada, “Soruşturma faaliyetleri yoluyla, Maicao polis karakolunda özgürlükten mahrum bırakılan Rafael Andrés Puentes Urdaneta'nın kaçışını kolaylaştırdığı iddia edilen yakalananların katılımı belirlendi.” Dedi.

Diğer suçlar için araştırıldı

Yakalanan, Maicao'daki diğer seçici cinayetlere ve bir cezai yapının önderliğindeki gasp faaliyetlerine katıldığı iddiasıyla araştırılmaktadır. Gözdağı için evlerde ve dükkanlarda çekim kurbanlarınıza ve para talep edin.

Bu tür uygulamaların bu sınır popülasyonunda yaklaşık iki yıl boyunca kaydedildiğine dikkat edilmelidir.

Maicao Belediye Başkanı, Miguel Felipe Aragónsosyal ağları aracılığıyla “Bu kişi, gasp sürecinde Maicaera topluluğunun kovulduğu ve korkutucu bir kısmı olan bu yapının bir parçası olarak belirtildi. Bununla birlikte, devriye Valero ile aynı davada iki yakalama olacağı çok önemli bir yakalama. Belediyede suçlara karşı acımasız olacağız ”

İki polis ölümü tarafından yakalandı

Isaac Freites, 'Panamio', ilk yakalandı. Fotoğraf:La Guajira Polis Basın

23 Eylül 2024'te Venezüella yetkilileri Interpol Azul için, ISACC Gabriel Freites García, yani 'Panamio', Cinayetteki beş şüpheliden biri polis devriyesi José Elver Valero Vergel.

Freites García, Maiicao Belediyesi'ndeki Paraguachón sınırındaki Kolombiyalı yetkililere, Ulusal Polis, Göç Kolombiyası ve Başsavcılık'ın koordineli bir operasyonunda resmi olarak teslim edildi.

Yakalanması, suçlarından sendikalaşan mahkeme emri ile meydana geldi. Ağırlaştırılmış cinayet, ateşli silahların yasadışı taşıması ve nitelikli ve ağırlaştırılmış hırsızlık.

Devriye, istasyonun üç blok kliniğinde tıbbi randevu alacak bir tutuklu ile polis karakoluna döndüğünde öldürüldü.

Olay, 19. Caddede, 'Panamio' Alias'ın Maicao polis karakolunda bir tutuklunun kaçmasını desteklediği ve üniformalı hayatına karşı şiddetle çalıştığı Carrera 15 ile meydana geldi.

Maicao'da referans görüntü. Fotoğraf:Belediye Başkanı Maicao

Hemen, tutuklu Rafael Andrés Puentes Urdaneta, Venezüella vatandaşı, ateşli silahların cinayet suçları ve yasadışı taşıma suçları için özgürlükten mahrum bırakıldı, diğer iki kişiyle birlikte aynı motosiklette kaçtı onları ele geçiren.

20 yıl dört aylık kariyerPatrolman Valero Vergel, görevine bağlı bir memurdu ve teslimat ve profesyonelliği için tanındı. Ölümü, polisi ve vatandaşları arasında çok fazla acı ve reddetmeye neden oldu.

Yetkililer, cinayet hakkında bilgi için 70 milyon pesoya kadar bir ödül teklif ettiler ve buna ek olarak, Rafael Andrés Puentes Urdaneta'nın yeniden yakalanmasına izin veriyor, devriyenin cinayetinden sonra kaçan.

İlk yakalama ile La Guajira'daki polis komutanı Albay Diego Edinson Montaña, topluluk bilgileri sayesinde bir ödülün ödeneceğini doğruladı.

İlginizi çekebilir:

Eliana Mejía Ospino

Zaman İçin Özel

Riohacha

Daha fazla haber:

Defne

New member
Gregorio José González González'in tutuklanmasıyla, yetkililer tarafından yakalanan ve bağlantılı iki kişi var. Ulusal Polis Devriyesi, José Elver August
Merhaba

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @NaturalMess, gerçekten emeğine sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Maicao'da polis cinayetiyle yakalanan bir kişi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Türkiye'de polis cinayetleriyle ilgili bazı olaylar şunlardır
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Berk

New member
Gregorio José González González'in tutuklanmasıyla, yetkililer tarafından yakalanan ve bağlantılı iki kişi var. Ulusal Polis Devriyesi, José Elver August
Selam gündemi takip edenlere

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Defne' Alıntı:
Merhaba Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @NaturalMess, gerçekten emeğine sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Maicao'da polis cinayetiyle yakalanan bir
Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Defne, tebrikler

Mert

New member
Selam iyi insanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @NaturalMess

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Berk' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Defne, tebrikler
Bu bakış açını anlıyorum @Berk, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Elif

Global Mod
Global Mod
Selam bu başlığa uğrayanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Mert' Alıntı:
Selam iyi insanlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @NaturalMess Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Bu bakış açını anlıyorum @Berk, fakat bazı yerlerde fazla
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Mert

Petek

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Mert' Alıntı:
Selam iyi insanlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @NaturalMess Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Bu bakış açını anlıyorum @Berk, fakat bazı yerlerde fazla
Fikir güzel ama eksik kalmış @Mert, birkaç örnek daha iyi olurdu

Damla

New member
Selam ilgi duyanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @NaturalMess

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Defne' Alıntı:
Merhaba Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @NaturalMess, gerçekten emeğine sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Maicao'da polis cinayetiyle yakalanan bir
Bu konuda daha açık konuşacağım @Defne, ben tamamen farklı düşünüyorum

Ayaz

Global Mod
Global Mod
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @NaturalMess

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Mert' Alıntı:
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Mert, tartışmaya değer

Cilem

Global Mod
Global Mod
Selam güzel topluluk

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @NaturalMess, gerçekten emeğine sağlık

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Damla' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @NaturalMess Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Bu konuda daha açık konuşacağım @Defne, ben
Görüşüne saygı duyuyorum @Damla, ama bence konu bundan daha derin