Lyan'ın annesi tarafından gönderilen, 11'in altında Jamundí'de kaçırılan yürek parçalayan mesaj: 'Ne kadar cesursun'

NaturalMess

Member
Çocuğun çocuğunun ailesi 3 Mayıs'ta Jamundí, Valle del Cauca'da kaçırıldı Evindeyken evinin dışında olan çocuğun nerede olduğunu bilmemekten endişe ediyor. Annesi durum hakkında konuşmaya karar verdi.

İle görüşmelerde RCN HaberleriAngie Bonilla, Ebeveyn Lyan olarak tanımlandıadam kaçırma sorumlu olanların oğullarına sahip oldukları koşulları görmezden gelerek acısını ifade etti.

Jamundí'de tezahür, 11 yıl süren yayınlanması için ağlıyor Fotoğraf:Juan Pablo Rueda / El Tiempo

Kaçırma yapıldıktan iki haftadan fazla bir süre sonra Bonilla, “Hayatta ölüm, çünkü hangi koşullarda bilmediğim bir çocuğun kaybı”.

Anne bunu söyledi Çocuk solunum hastalığı muzdariptirsağlık durumunun onu endişelendirdiği şey için, çünkü herhangi bir zamanda bir akciğer krizine maruz kalabilir.

Umutsuz, Angie Bonilla söz konusu çevreye “daha büyük korkusu, çocuğumun oradaki akciğerlerini iltihaplandırdığı ve hiçbir şeyin yapılamayacağı”, çünkü 2022'de “evi kliniğe bırakarak, gelmiyoruz, Bunun orada olduğunu hayal edemiyorum, nereye sahip olduklarını bilmiyorum. ”

Çocuğun annesi ulusal cumhurbaşkanına birkaç kelime uzattı

Gözyaşlarının ortasında, kadın Başkan Gustavo Petro'dan “Sevginin gözlerine bak, aynı zamanda bir baba olan merhamet gözleri ile. Sadece oğlumdan affedilmesini istiyorum, zaten var.”

Jamundí'de tezahür, 11 yıl süren yayınlanması için ağlıyor Fotoğraf:Juan Pablo Rueda / El Tiempo

Oğlunu evde bulundurduğu için ulusal cumhurbaşkanı'ya yönelik istiridye, Cali'nin personeli Gerardo Mendoza, Gustavo Petro'ya bir mektup yazdıktan sonra verilir ve burada bir mektup yazdı. 'Jaime Martínez' cephesinden Farc'ın muhalifleri Lyan'ı kaçırmaktan sorumlu olmuştu.

Mektup, “Size, insan ağrısına duyarlılığınıza ve empatiye hitap eden haysiyetin hak ettiği saygıyla hitap ediyorum, saygılı ama kesin olarak ulusal hükümetin, Kızıl Haç Uluslararası Komitesi'nin (CICR) insani eylemler geliştirebilmesi için gerekli güvenlik koşullarını yaratmasını talep ediyorum.” Diyor.

Angie Bonilla oğlunun eve döndüğünü iddia ediyor

Belirsizliğin ortasında, çocuğun çocuğu Valle del Cauca Departmanı Topluluğundan Destek, Yürüyüş yapmayı bırakan ve Lyan'ın serbest bırakılması için ağlamak için harekete geçenler.

Ayrıca, annesi tarafından yapılan röportajdan yararlandı. RCN Haberleri Küçük oğluna bir mesaj göndermek ve kaçıranlardan ailesiyle birlikte olmak için özgür bırakmalarını istemek.

Oh, ruhumun oğlu, ne kadar cesur olduğun, aşkım. Sen çok cesur bir çocuksun

Angie BonillaKaçırılan küçüklerin annesi

Kamu Gücü'nün küçüklerin nerede olduğunu bulmak için kapasiteleri konuşlandırıldı Fotoğraf:Santiago Saldarriaga Quintero

Oh, ruhumun oğlum, ne kadar cesur oldun, aşkım. Sen çok cesur bir çocuksun. Sevgim, sağlam olduğun için teşekkür ederim, çünkü bunu başaracağınızı biliyorum, ”dedi Angie Bonilla gözyaşlarında.

11 yaşında, Birleşmiş Milletler Örgütü'nden (BM) delegeler olan yetkililer, Kızıl Haç ve Cali Başpiskoposları, silahlı grup tarafından çocuğun kurtuluşuna ulaşmak için insani bir süreçte çok çalışıyorlar.

Son Haber Yazma