NaturalMess
Member
Johnson’s Baby Yenidoğan Islak Mendili
Orta kalite olarak bilinen Johnson’s baby ıslak mendili fiyat olarak uygun bir ürün. 2023 itibari ile 3lü paket fiyatı 32.90 TL civarında. İçeriğinin %97 si saf su olarak gösterilmekte. Bakalım Johnson’s Baby ıslak mendil kullananlar ne demiş.
Johnson’s Baby Islak Mendil Kullananlar – Anne Yorumları
Orta kalite olarak bilinen Johnson’s baby ıslak mendili fiyat olarak uygun bir ürün. 2023 itibari ile 3lü paket fiyatı 32.90 TL civarında. İçeriğinin %97 si saf su olarak gösterilmekte. Bakalım Johnson’s Baby ıslak mendil kullananlar ne demiş.
Johnson’s Baby Islak Mendil Kullananlar – Anne Yorumları
- Johnson’s Baby yeni doğan ıslak mendili aşırı derece tahriş edici. Bebekten önce kendi yüzümü ve alnımı sildim şu an alev gibi yanıyor!
- Bu ürün iyi değil hiç önermiyorum , pişik olduktan sonra oğlum emmemeye başladı.
- Ürün çok kötü kokuyor. Güvenemedim bebeğime kullanmadım. Temizlik için bir yerleri silmek için kullanmak zorunda kaldım.
- Ürünü beğendim hiç koku yok, Prima ile aynı ve çok daha uygun fiyata. Tavsiye ederim.
- Fiyat kalite olarak ideal bir ürün. Çok yüksek beklentilere kapılmayın ama kullanılabilir urun. Eksik tarafları ince ve küçük mendilleri. Aynı zamanda tek tek çıkmıyor, bir tane çekince 3 tane girişte birikiyor.