Ibagué'de ölü görünen Sharit Cyro'nun iddia edilen katilinin sağlam itirafı; sesle kaydedildi

NaturalMess

Member
Neredeyse bir aylık feminisit D'den sonraE Sharit Cyrus8 Mart'ta cansız bulunan 19 yıllık bir kız ortaya çıkmaya devam ediyor Olaylar gecesi neler olduğuna dair verileri ortaya çıkaracak yeni detaylar. Bunlar arasında, davasında sanıklardan birinin itirafını gösterecek bir kayıt biliniyordu.

Görünüşe göre, Santiago Hurtado González19, Ibagué ve Bogotá Polisi üyeleri tarafından yakalanan iki kişiden biri, tutuklanmasıyla ilerlemeyi başaran Gonzales ve Brandon Andrés Archila Cruz, 22, “El Zarco” takma adıyla biliniyor.

Gençlere karşı operasyon 16 Mart'ta aynı anda geliştirildi. Ibagué ve bogotile. Yetkililere göre Hurtado, Tolima'nın başkentinde El Vergel mahallesinde yakalandı, Archila Cruz başkentinin güneyinde Kennedy kasabasında bulundu.

Sonuncusu zaten vardı Ulusal Düzeltici Önlemler Kayıt Defterinde Yedi'den Fazla İtiraz Kısa zaman silahlarının rulmanı ile. Her iki adam da, bir İş görüşmesi iddiası.

İddia edilen failler Ibagué ve Bogotá'da ele geçirildi. Fotoğraf:Yetkililer tarafından sağlandı

Yakalanan itirafın yeni sesi

Ortam Econoticas sadece paylaşıldı31 ve 24 saniye, Hurtado'nun suçun itiraf ettiği iddia edileceği iki sesliayrıca soruşturmaya yeni bir dönüş yapacak bir ayrıntı sunmak üçüncü bir kişiyi dahil ederek.

Bu, kayıtlarda belirtildi, bu da Kalıcı Merkez Ibagué 18 Mart'ta tutulduğu tesislere saldırdıktan sonra. Yukarıda belirtilen gazete, 19 yaşındaki çocuğun dövüldükten sonra Coiba de Picaleña'ya transfer edildiğini vurguladı.

Sharit feminiditler işaretli Fotoğraf:Başsavcı

“Merhaba, ben Santiago Hurtado'yum. Beni bir mahalledeki iki kadınla görmeye gittiğimi bildirdiler ve onları bir dağa götürdüğümüz için, arkadaşım onları çaldılar. Üçüncü bir parti tarafından zaten bilgilendirildiler; Çinliler onlara tecavüz ettim, ona tecavüz ettim, Çinliler onu çaldım ve ben orada her şeyden haberdar oldum, daha sonra bir kişiden haberdar oldum.” Anlatmayı bozan diğer seslerin.

Daha sonra, bir saniyede KepçeBaşka bir kişinin katıldığını ve yazar yetkilileri Andrés Archila Cruz tarafından profillenen ikinci üvey babası olduğunu teyit ediyor.

Sharit'in Cinayetleri İddia Fotoğraf:Sosyal Ağlar

“Brando Archila'nın üvey babası bize iki kadınla randevu alacağını bildirdi. Ne amaçlar bilmiyorum. Oraya gittim, ortağı ona tecavüz ettim, ona nüfuz ettim; Çinliler onu çalmaya gitti ve kaçmaya gittim …” diye itiraf etti.

Dijital gazete, bu materyalin Başsavcılık'a “Hurtado ve Archila'ya karşı ilerleyen yargı sürecinde önemli bir kanıt olarak teslim edileceğini vurguladı, her ikisi de Coiba de Picaleña'da duruşmayı bekleyen”.

Cinayet kronolojisi: sözde görüşme

Sharit Cyrus Fotoğraf:Sosyal Ağlar

Araştırma kuruluşu, 7 Mart'ta Sharit'in kendisine bir çalışma sunma bahanesi altında bir konu tarafından sosyal ağlarla temasa geçildiğini belirledi.herhangi biri. Bu göz önüne alındığında, bir randevu kabul ettiler ve genç kadın akrabalarına olası yeni bir fırsat olduğunu büyük bir yanılsamayla bilgilendirdi.

Savcılık, genç kadının, bir arkadaşının şirketinde, Ertesi gün Ibagué'deki Arroyuelos mahallesinde mini bir yerlere gitti.nerede tanıştığı Brandon Andrés Archila Cruz, 22 ve Santiago Hurtado González, Dve 19 yıl; Kimler daha sonra onları başka bir yere davet ederdi.

Sharit Cyrus Fotoğraf:Sosyal Ağlar

Varlık, diğer noktanın 'El Mirador', Ancak ölenlerin kapanışının devam etmemeye karar vereceği. Öte yandan Cyrus, her şeyin iyi olacağını ve bir kenara belirtilenlere taşınacağını umuyordu.

Savcı, “Archila ve Hurtado'nun onu birden fazla fırsatta beyaz bir silahla saldırıya uğradığı ormanlık bir alana götürdüğüne inanılıyor.” Dedi. Ertesi gün, vücudu Martı'nın CAI'sinin yakınında bulundu.

Sharit'in beşi arkada dokuz bıçak aldığı, onu cansız bırakan ölümcül yaralar aldığı bilinmektedir. Suçu işledikten sonra saldırganlar “kıyafetlerini değiştirdiler ve bölgeden kaçtılar.”

Son Haber Yazma.