'Hiçbir şey yapmadım'

NaturalMess

Member
VEVelyn Rodas, Brayan Campo'nun eski ortağıKüçük kızı kaçırıp öldürmekle suçlanan adam Sofya Delgado ve cesedini Valle del Cauca'daki bir vadiye bırakarak sessizliğini bozdu. Delil yetersizliğinden serbest bırakılan kadın, olayları ilk kez kendi versiyonunu anlattı.

Kriterlere göre

Candelaria, Valle del Cauca'da kaybolduğu bildirilen ve 19 gün sonra ölü bulunan 12 yaşındaki Sofía Delgado'nun vakası tüm ülkeyi şok etti.

Soruşturma ve adli çalışmaların ilerlemesi, canına kıydığını kabul eden Brayan Campo'yu mahkemeye çıkardı. Tutuklandığı sırada eski ortağı Evelyn Rodas da kaçırılmıştı.

Sofia'nın cesedini bulduktan sonra yetkililer sanığın yakalanmasını yasallaştırdı. Evelyn Rodas, olaylardaki sorumluluğunu gösterecek delil veya kanıt materyali bulunmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı..

Evelyn Rhodes'un söylediği buydu

Rodas, dijital gazeteci Jay Alarcón ile yaptığı röportajda ilk kez olaylara ilişkin kendi versiyonunu anlattı. Kadın “hiçbir şeyden haberi olmadığını” söyledi ve hatta yakalandığı sırada, ne olup bittiğine veya eski romantik ortağı Brayan Campo'nun dahil olduğu olaylara dair hiçbir bilgisi yoktu.

“Gerçekten hiçbir şey bilmiyordum. Yakalandığım gün tamamen inkar ediyordum, buna nasıl dahil olabileceğimi anlayamadım” dedi.

Ayrıca küçük Sofia'nın katiliyle bağlantısı olduğu için sosyal ağlarda agresif yorumlar aldığını belirtti. Bu bağlamda kendisi “hiçbir şey yapmadığı” için bunun “adil görünmediğini” söyledi.

Evelyn Rodos

Fotoğraf:Jay Alarcon

Paylaşmak

12 yaşındaki kızın kaybolmasıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü günlerde, Yetkililer ne olduğunu sormak için çifte yaklaştı ve Evelyn'e göre bu durum onun şüphelerini artırdı.

Evelyn, “Ona bilip bilmediğini veya bununla bir ilgisi olup olmadığını soruyordum” diyor. Ancak Brayan, onun “gözlerinin içine” bakarak bunu her zaman reddetti. Eşit, Kalıntıların bulunmasından ve adamın yakalanmasından saatler önce, adam “sinir veya endişe göstermeden” normal davrandı..

Ona göre, olayların meydana geldiği ve ikilinin çalıştığı binada kan veya herhangi bir fiziksel delil bulamadı. Artık bu iş cemaatin yakması nedeniyle zarara uğradı. “Her şeyimi kaybettim, hiçbir şey kurtarılmadı.”

Öte yandan, itiraf edilen katilin eski ortağı güvence verdi: Onda hiçbir zaman garip ya da uyanık bir davranış fark etmedi. Ayrıca 2018'den bu yana 14 yaş altı çocuğa tecavüz davasıyla devam eden aktif sürece ilişkin Brayan, ailesine ve tanıdıklarına bunun bir “tuzak” olduğu konusunda güvence verdi.

Brayan Campo'nun 18 Ekim'de suç duyurusunda bulunmak üzere duruşmaya çıktığı biliniyor. Bu sırada, Adam, nitelikli kadın cinayeti, ağırlaştırılmış basit adam kaçırma, ağırlaştırılmış basit adam kaçırma ve gizlemeye teşebbüs, ayrıca delil niteliğindeki materyalleri değiştirme veya yok etme suçlarını işlediğini kabul etti..

SON HABER EDİTÖRDEN