Cartagena'daki kaybolmasından sonra Tatiana Hernández'in ailesinin yeni şüphesi: 'Biraz uyuşturucu uyguladı'

NaturalMess

Member
O zamandan beri bir haftadan fazla zaman geçirdi Tatiana Tıp öğrencisi Hernández, Bolívar'ın başkenti Cartagena'da kayboldu. 23 yaşındaki kız en son 13 Nisan Pazar günü, yerden geçen bir turistin videosunda yakalandığı için Karayip Denizi'ne karşı mahmuzda otururken görüldü.

Geçen hafta, annesi Lucy Díaz bunu açıkladı Bir tanık, Tatiana'yı iki adamla gördüğünü iddia etti. 21 Nisan Pazartesi, ortadan kaybolduktan sonra yeni bir aile şüphesini duyurdu.

Hernández'in annesinin açıkladığı şeye göre, Genç kadın denize girmezdi ve buna ek olarak, ona yaklaşanlar tarafından uyuşturulabilirdi.

'Onu ikna etti ya da biraz uyuşturucu uyguladı': Tatiana Hernández'in ailesinin şüphesi

Tatiana Hernández, Nueva Granada Askeri Üniversitesi Tıp Öğrencisi, Mesleki uygulamalarını gerçekleştirdiği Deniz Hastanesi'nden ayrıldıktan sonra 13 Nisan öğleden sonra ortadan kayboldu.

Tatiana'nın annesi tarafından açıklandığı gibi CityTVEl Tiempo editoryal evinin bir parçası, genç kadının en son görüldüğü yerin yakınında çalışan bir kişi İki adamla konuşmasını gözlemlediğini söyledi.

Cartagena'da kaybolan genç bir adam olan Tatiana Hernández tıp okuyor. Fotoğraf:Sosyal Ağlar

“Diğeri denizde otururken ona gitti. Ona yaklaştılar, biri onunla yaklaştı ve onunla uzun süre konuştu. Ardından, ortak bir anlaşmaya göre, Santander Bulvarı geçti, “dedi yukarıda belirtilen ortama.

Bu Pazartesi, Díaz ile konuştu Caracol Haberleri Ve aynı kaynağa göre Tatiana'nın denize girmediğini ama İki konudan ayrıldı ve Santander Yolu'nu geçtikten sonra duvarlı şehre girdi.

Tatiana duvarlı şehre gitti. Denize girmedi

Lucy DíazTatiana Hernández'in annesi

“Alıntılarla bize Tatiana'nın duvarlı şehre gittiğine dair bir gösterge veren kişinin bilgilerini ilk elden aldım. Denize girmedi, ancak bu soruşturmanın kovuşturma sonuçlarını bekliyorum“, söz konusu.

Ayrıca Lucy Díaz, ailenin bundan şüphelendiğini belirtti. Buna yaklaştığı iddia edilen insanlar uyuşturucu olabilirdi böylece onlarla birlikte ayrılmayı kabul etti. Bununla birlikte, bu versiyon iddia edilen tanığın hikayesine dayandığı ve yetkililer tarafından doğrulanmadığından bunun bir varsayım olduğuna dikkat çekti.

Tatiana Hernández'in son videosu. Fotoğraf:Sosyal Ağlar

Diaz, “Bu kişinin kendisine ne sözlerini söyleyebileceğini ve ikna edebileceğini bilmiyorum ya da kendi isteğiyle, kendi isteğine göre bir miktar uyuşturucu uygulayabilir veya uygulayabilir. Ancak, gerçek bir şey değil, bu sektörde onu belirli bir süre görmemi söyleyen kişi bana verdi,” dedi Diaz. Caracol Haberleri.

Ve ekledi: “Gerçekten şüphelendiğimiz şey bu. Söyleyecek hiçbir kanıtımız yok, ama bu mantıklı çünkü Hiç kimseyle ya da herhangi bir rahatsızlıktan yoksun kaldık. Tatiana, insanlığa yardım etmek için çok verilen bir kızdır. “

Bu kişinin ona hangi sözleri söyleyebileceğini bilmiyorum ve onu ikna etti ya da kendi iradesiyle caddeyi geçmeye biraz uyuşturucu uyguladı.

Lucy DíazTatiana Hernández'in annesi

Vieviana'nın işe yaramadığı sektörün güvenlik odaları

Yukarıda belirtilen ortamla yapılan bir röportajda, Tatiana'nın annesi de tanığın versiyonunun doğrulanmasının zor olduğunu söyledi çünkü Genç kadının en son uzun süre görüldüğü sektörün güvenlik kameraları.

“Hiçbir bilgi yok çünkü yere yakın iki kamera uzun zaman önce çalışmıyor; yetkililer ve bölgenin söylediği şey budur. Beklentiye uyuyorum ve duvarlı şehre doğru geçtiğini söyleyen kişinin kanıtlanabileceği bir ışık olduğu umuduyla.” Dedi.

Tatiana Hernández Arama Poster. Fotoğraf:Sosyal Ağlar

Cartagena Büyükşehir Polisi Komutanı General Gelver Yecid Peña Araque Tek bir kamera, Tatiana'nın en son görüldüğü sektörü gösteriyor, Ancak bu cihazın 2016'dan beri devre dışı bırakıldığından emin oldu.

Peña, “Mekanın ıssız olması nedeniyle, sahip olduğunuz tek gerçek bilgi, bir turistin katkıda bulunduğu son video ve Tatiana'nın gözlemlenebileceği son yeri görmemize rehberlik eden video.”

General bunu belirtti Genç kadını bulmak için takip eden diğer parçalar cep telefonu ve kaybolduğu yerde bulunan kişisel nesneler.

Cartagena'nın iç sekreteri Bruno Hernández ise, ortaya çıkan versiyonların çoğunun doğrulandığını, ancak “herhangi bir sonuç vermediklerini” söyledi.

Tatiana Hernández, Cartagena'da kayıp genç adam. Fotoğraf:Sosyal Ağlar

Tatiana Hernández'in annesi, yukarıda belirtilen yarıya, genç kadına ne olduğunu öğrenene kadar dinlenmeyeceklerini söyledi ve Onu alabilecek olanları aradı.

“Özgürlük içinde bırakın; Tatiana'nın hastalara ve hizmetlerine gerçekten ihtiyaç duyan insanlara yardım etmeye devam etmesi gerekiyor (…). Tatiana karada. Bulacağımı biliyorum,”

Tatiana Hernández'den bilginiz varsa iletişim kurabileceğiniz satırlar

• 123 Ulusal Polis.
  • 122 savcılık.
  • 3214732045 Otomatik Ofis Merkezi.
  • 322 5072370 Belediye Başkanı Cartagena de Indias.
  • Bölgenin 3233190810.

Son Haber Yazma