Cali'de devlet eğitim kurumlarında okumak isteyen çocuk ve gençlere yönelik yerler bulunmaktadır.

NaturalMess

Member
Milli Eğitim Bakanlığı, önümüzdeki 27 Ocak Pazartesi günü Cali'deki 92 eğitim kurumuna ait 153.000'den fazla öğrencinin, Okul yılına başlayacaklar, bu nedenle kaliteli eğitimin tüm garantisiyle derslerine devam edebilmelerini istiyorlar.

Bu bölge teşkilatı, Valle del Cauca'nın başkentinde farklı eğitim kurumlarına kaydolmak isteyen çocuklar ve gençler için hâlâ yer bulunduğunu yineledi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Cali'nin resmi kurumlarını kayıt olmaya çağırıyor. Fotoğraf:iStock

“92 resmi eğitim kurumumuza gelin, Cali şehri genelinde ve 13 ilçesinde 338 lokasyonumuz var, çocuklarınızı kayıt ettirebilir ve kayıt ettirebilirsiniz. Yaklaşık 25.000 yerimiz mevcut.Eğitimden Sorumlu Müsteşar Fran Aníbal Mesías Cortés, “Hiçbir öğrencinin eğitim sisteminin dışında kalması için hiçbir neden yok” dedi.

Yetkili, kamu kurumlarının “öğrencilerin eğitimli öğretmenlerle kaliteli eğitime, akademik çeşitliliğe, kültürel ve sosyal çeşitliliğe erişim sunduğunu, böylece öğrencilerinİletişim, takım çalışması ve çatışma çözümü gibi sosyal becerilerin gelişimini teşvik edin”.

27 Ocak'ta devlet okullarında dersler başlayacak. Fotoğraf:iStock

Ayrıca eğitimin ücretsiz olduğunu ve okul beslenme programına (PAE) sahip olduğunu vurguladı.

Özgeçmiş bankasını arayın

Bankanın başvuru çağrısı 16 Ocak Perşembe gününe kadar açık kalacak. 2025 öğretim yılı boyunca kapsayıcı eğitimi güçlendirmek amacıyla Pedagojik Destek profesyonellerinin özgeçmişleri.

Cali Eğitim Sekreteri liderliğindeki bu girişim, çocuğun veya ergenin ihtiyaç türü veya engeline bakılmaksızın tüm öğrencilere yüksek kaliteli ve erişilebilir eğitim sağlayan uygun profesyonelleri seçmeyi amaçlamaktadır.

Eğitim Bakanlığı'ndan Pedagojik Destek bileşeni için aradıklarını açıklıyorlar Özel Eğitim veya Psikopedagoji alanında Lisans Derecesi ile ilgili akademik eğitime sahip bir profil. Ayrıca psikoloji veya konuşma terapisi alanında üniversite uzmanı olmanız veya eğitim veya pedagoji mezunu olmanız gerekir.

Engellilere yönelik eğitim konusunda en az iki yıl deneyim.

Duyusal Destek bileşeni için ise tipoloji ağırlıklı, görme engelliler konusunda derinlemesine çalışmaları olan özel eğitim mezunları arıyorlar.

Ayrıca Kolombiya İşaret Dili tercümanları.

İlgilenenlerin e-posta adresine yazmaları gerekmektedir: [email protected]