Calarcá'da bir otobüs kazasında ölen Young, günler önce bir şarkı başlattı ve başka bir prömiyeri vardı

NaturalMess

Member
Quindío, Calarcá'daki bir otobüs kazasının kurbanlarından biri genç bir sanatçıydıFatal Finister'dan dokuz gün önce kim adlandırdı Geçici mesajlar.

Çocuk, 24 Mayıs'ta kazanın bıraktığı on ölüün bir parçası Sarmal köprüCalarcá ve Cajamarca arasındaki yoldan.

Son fotoğraf, Ermenistan Von Humboldt Üniversitesi'nin otobüs kazasından önce çekildi. Fotoğraf:Özel arşiv

Ermenistan'daki Von Humboldt Üniversitesi'nden takım arkadaşlarıyla birlikte bir otobüste oldu.. Ancak, şehre döndükten sonra, araç köprünün raylarına çarptı ve bazı yolcuları pencereler tarafından atıldı ve boşluğa düştü.

Calarcá'da otobüs kazası ile ölen genç şarkıcı

Şarkıcı, kendini sanatsal olarak Taynj El Nigga olarak adlandıran Thylan Marín Muñoz'du. Ve 19 yaşındaydı.

Genç adam, inşaat mühendisliği çalışmalarına paralel olarak, sanatçı olarak projesini güçlendirmeye çalıştı. Birkaç yıl önce kentsel müziğe girmiştim.

“Teklifime ve kentsel kültüre inandığım için çok minnettarım. Bu sadece başlangıç ve birlikte engelleri kırmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Kendini sanatsal olarak Taynj El Nigga olarak adlandıran Thylan Marín Muñoz. Fotoğraf:Instagram: @taynj_elnigga

Kazadan dokuz gün önce 17 Mayıs'ta Thylan şarkıyı ve videoyu yayınlamıştı. Geçici mesajlar. Ayetlerden bazıları:

• Koşulsuz bir aşk
  • Nasıl tedavi edileceğini bilmiyordun
  • Hala seni aramayı düşünüyorum
  • Beklemekten yoruldun
  • Bakmaktan yoruldum
  • Vücudun her yerde

Geçici mesajlar Doğrudan kalbe giden bir tuzaktır. Melodik bir akış ve samimi bir lirik ile, kin ve sessizlikler arasında yok olan bir sevginin hikayesini anlatıyor, “farklı dijital platformlarda yayınladığı parçayı tanımlamak için kullandığı kelimelerdi.

Bu prömiyeri sonra, Takipçilerine başka bir tane olacağını açıklamıştı. 30 Mayıs'ta şarkıyı yayınlamayı umdum Eros Love.

“Bir yıl bu şarkı üzerinde çalışıyorum, bir şarkıdan daha fazlası temsil edilen bir duygu, gerçek zenci çetem 30 Mayıs'ta YT kanalımdan çıktık, tüm müzik platformları için çok fazla dayanıklılık için teşekkürler!” Dedi.

Thylan Marín 30 Mayıs'ta başka bir şarkı daha açıklamıştı. Fotoğraf:Instagram: @taynj_elnigga

Şimdilik, Ailesi, arkadaşları ve akrabaları onu 27 Mayıs'ta Ermenistan'a gömecek. Birçoğu ölümünü bilmek için sözlere ayrıldı.

“Haber zor, hala bir yalan olduğunu düşünüyorum. Burada bir özlem beklememizi istiyorum Eros Loveaşağıdaki temayı düşünerek, “dedi müzik yapımcısı Jhon Pulgarín.

Alexander von Humboldt Üniversitesi, öğrencilerinin ve öğretmenlerinin ölümüne tepki gösterdi

Ölen yedi öğrenci şu şekilde tanımlandı:

• Thylan Marín Muñoz
  • Juan José Restrepo Gómez
  • Deiver Felipe Vargas
  • Anyie Milena Ocampo
  • Yeison Andrés Parra Giraldo
  • Luis Enrique Valencia
  • Andrés Felipe Villero.
Ölen üniversite personeli:

• Jorge Iván Ocampo (öğretmen)
  • Daniel Felipe Arias García (Öğretmen)
  • Alejandro Villada Ospina (idari yetkili).
Yüksek çizginin kazasında ölen öğrenciler ve öğretmenler. Fotoğraf:Alexander von Humboldt Üniversitesi

Alexander von Humboldt Üniversitesi, iki günlük kurumsal yas tuttu ve trajediye katılanların akrabalarına sempati duydu.

Rector, “Kurumdan, bu acı verici olaydan etkilenen üniversite topluluğumuzun üyelerine eşlik ve destek sağlanacak. Üniversite kurbanların cenaze ödülleri konusunda destekleme kararı aldı.” Dedi.

Bu arada, yetkililer kazanın nedenlerini belirlemek için soruşturmaları ilerletiyor. Otobüs şoförü bunun bir fren arızasından kaynaklandığını söyledi; Ancak, bunu oluşturmak için teknik denetimler ve analizler gereklidir.

Bu, Calarcá-Cajamarca Yolu'na çarpan otobüsdü. Fotoğraf:Sosyal Ağlar

Bulunan malzeme test öğelerine göre, bir hız. Bu unsurlara göre bir hız tespit edildiğinden, saatte 80 kilometrelik bir yerinden edilmenin yetkilendirildiği bir rotada,

Son Haber Yazma