Bir yıl önce Barranquilla'da kaybolan genç bir adam olan Isamar Algarín'i nasıl kaçırdıklarını ortaya koyan yeni videolar ortaya çıkıyor

NaturalMess

Member
Bir yıl sonra ortadan kaybolduktan sonra Isamar Algarín Torres, İzi kaybolan 29 yıllık bir kız Kuzey Barranquilla'daki Sijin tesislerinden ayrıldıktan sonra, Videolar, davayı açıklığa kavuşturmak için kilit kanıt olacağı biliniyordu.

Bir dizi klip o gece genç kadının yolculuğunu gösteren ve Bir adamın beyaz bir araçtan indiği ve zorla aldığı an.

Isamar Algarín 29 yaşında ve üç çocuğun annesi. Fotoğraf:Verilen

Isamar Algarín Torres 11 Mayıs 2024'te kayboldu. Annesi Gloria Ester Torres'e göre o gün Genç kadın, yetkililerin yedi kişiyi ele geçirdiği bir operasyonda Sijin üyeleri tarafından yanlış bir şekilde tutuklandı Barranquilla şehrinde bir saldırı planlayan bir sicarial grubuna ait olduğunu belirtti.

Annesinin hikayesi bunu Genç kadın, Sijin'in otoparkında en az üç saat tutuklandı, Ancak, yakalanan hitman ile olan ilişkisinin kanıtı olmadığı için gece 9'undan kısa bir süre önce serbest bırakıldı. O zamandan beri, nerede olduğu bilinmiyor.

Bunlar Isamar Algarín Torres'in kaçırıldığı anı gösteren videolar

Videolar 14 Mayıs Çarşamba günü açıklandı. Blu Radyo. Bir güvenlik kamerası tarafından saat 22: 14'te kaydedilen ilk klip, Isamar'ın Barranquilla'daki Sijin merkezinin önünde durduğunu gösteriyor.

Genç kadın bir taksiye uğradı ve birkaç dakika sonra, Polis merkezinin önüne park edilmiş ve bölgeden başlayan kırmızı bir araca tırmanıyor. Yukarıda belirtilen ortama göre, otomobil bir Indriver hizmeti sağlayacaktır.

22: 15'te kaydedilen ikinci video, başka bir açı gösteriyor ve bir süre önce sektörün etrafında olan beyaz bir araç olduğunu gösteriyor.29 yaşındaki tırmandığı kırmızı arabayı takip etti.

Isamar Algarín'in Sijin karargahını terk ettiği kırmızı araba. Fotoğraf:Blu Radyo Yakalama

Tarafından ortaya çıkan son video Blu Radyosu 11 Mayıs'ta saat 22:44 civarında ne olduğunu gösteriyor. Isamar, Barranquilla'da 41 koşarak 57. Cadde'deki kırmızı arabadan indi ve sigara almak için bir mağazaya girdi.

Klip, sigara içerek kuruluş dışındaki genç kadını gösterir. Beyaz arabada hareket eden adamlardan biri araçtan indi ve zorla aldı.

Mavi ceket ve siyah pantolon giyen konu, kol alıp arabaya itiyor. Saat 22: 45'te araba bölgeden başlıyor ve kadından başka bir şey daha bilinmiyor.

Genç kadın bir erkek tarafından beyaz araca kaldırıldı. Fotoğraf:Blu Radyo Yakalama

Videolar, yerel ortamı anlatan kızın annesi tarafından zaten biliniyordu Sıfır bölge O Konu, Isamar'a onu araca binmeye zorlamak için bir silah koydu.

“2 dakikada onları takip eden beyaz arabanın bir konusu indirildi, onu saç için aldı, kızım onunla mücadele etti, sonra adam onu kollarından aldı ve beline bir silah koydu ve beyaz araca tırmandı, kızım ayrılmaya çalıştı, ama yine de adam onu çekti ve aldı.”

Bu, Isamar Algarín'in, gözaltına alınmasının bilgilendirilmemesine rağmen Barranquilla'daki bir Sijin karargahında tutulduğunu doğrulayan açıklayıcı video. Bu görüntüler için Sijin'in sorgulanması dört üyesi var. #Primiciablu pic.twitter.com/p6ypnjm6dy

– Blu Caribe (@Blucaribe) 14 Mayıs 2025
Isamar Algarín Torres'in annesinin işaretleri

Genç kadının annesi El Tiempo'ya birkaç ay önce Isamar'ın ortadan kaybolmasıyla bağlantılı Sijin yetkilileri olacağına inanıyor. Ayrıca bu gazeteye, yetkililerin şu anda Isamar'ın nerede olduğunu bulmaya çalışmak için başka bir araştırma çizgisi ele aldıklarını söyledi, ancak hangisini belirtmeden.

“Polis ifadelerine göre hiç işbirliği yapmadı. Orada örtüyorlar, çünkü Sijin'de kayboldular. Bana tam tersini göstermedikleri sürece, onları Isamar'ın kaybolmasının suçluları olarak göstermeye devam ediyorum.” Dedi.

“Kime verdiler?

Isamar Algarín Torres Barranquilla'da kayboldu. Fotoğraf:Verilen

Kadın da anlattı Sıfır bölge Bu, bir yıl geçmesine rağmen, kızının hayatta olduğunu hissediyor ve tutuklandıklarını ve uyumsuzluk ettiklerini.

“Kızımın hayatta olması gerekiyor, kızımın öldüğünü hissetmiyorum, hissetmedim, kızım kaybolduğundan beri kızımın hayatta olduğunu, onun haksız yere sahip olduklarını söylüyorum.”

Kızımın hayatta olması gerekiyor, kızımın öldüğünü hissetmiyorum, gerçekten hissetmedim

Gloria Ester TorresKayıp kızın annesi

Isamar Algarín Torres'ten Bilginiz varsa nerede iletişim kurabilirsiniz

Isamar'dan bilginiz varsa, satırlarla iletişim kurabilirsiniz:

• 3225089 Uzatma 50351
  • Hücre 3022727494
  • Barranquilla Kesit Araştırma Kolordusu'ndan 53B Street No. 46-50'ye aktarılabilir
Genç kadın en son görüldüğünde:

• Beyaz t -shirt, fuşya renk jogger ve mor ile beyaz tenis.

Son Haber Yazma