'Bir pala içindeydiler, elini keseceklerdi', Caldas'ta kurtarılan genç bir hikaye hikayesi

NaturalMess

Member
Son saatlerde, Yetkililer, aldatma altında Caldas'taki Villamaría belediyesinde kırsal bir bölgeye gitmesine neden olan organize bir ortak suç grubu tarafından kaçırılan genç bir adamı kurtarmayı başardılar.

Ona onun için bir iş olduklarını söylediler

Genç adam aldatıldı. Ona bir iş için işe alınacağını söylediler. Fotoğraf:Manizales Polisi

Bir EPS'ye hizmet vermek için kurbanla telefonla temasa geçildi ve Los Cuervos köyünde bulunan iddia edilen bir süt şirketinin çalışanlarının tıbbi muayeneleri ile ilgili belgeler toplamak zorunda kaldı.

Manizales polis raporuna göre, bir toplantı sitesinde anlaşmak için vatandaş tarafından failleri tarafından temasa geçildi. Bir kez orada, suçlular tarafından yaklaşıldı ve birkaç kişi tarafından iradesine karşı korundu.

Caldas'ta kaçırılan gençlerin ham hikayesi

Drone ile kurbanın ve esirlerinin bulunduğu yer. Fotoğraf:Sekizinci Ordu Bölümü

Geldiğimde, bana paramiliter varsayımlar olduklarını ve orada olma iznim olmadığını söylediler. Beni çok yürüdüler, sonra bir odaya götürdüler, beni oraya attılar ve pala için gittiler; Bana elini keseceklerini söylediler. Beni çok tehdit ettiler, kaldım, seviyorum ve beni öldürmediler”, Genç adamın serbest bırakıldığında söylediği kelimelerden bazıları vardı.

Esirler, kurbanın ailesine video görüşmeleri yaptı ve kafanın yüksekliğinde ateşli silahlarla işaret edilirken onu koruduklarını gösterdi. “Hareketleri onun hayatına bağlı, eğer dediğim gibi bir şeyler yaparsan, ona geri döndürüyoruz”serbest bırakılması için toplam 40 milyondan fazla peso talep etti.

Manizales Metropolitan Polisi'nin subcomandente Albay Fernando Murillo Sabogal, Çarşamba sabahı gerçekleştirilen operasyon polis Gaula, askeri Gaula ve Büyükşehir Polisi tarafından gerçekleştirildi ve bağlantılı olanların yakalandığı.

“Bu operasyonda, 24 ve 28 yıllık yabancı uyruklu iki adamın yakalanması, av tüfeği tipi ateşli silahın ele geçirilmesi, kurbanın taşındığı aracın toparlanması ve üç cep telefonunun nöbeti” dedi.

Polis Gaula ve diğer yetkililer kaçıranların yakalanmasını sağladı. Fotoğraf:Manizales Polisi

Ordu dronları ile yeri buldular

Kurbanın bulunduğu bölgeye erişmek zordur, bu nedenle kahve ekseninin askeri gaulası, yeri gezmek ve kurbanın ve esirlerinin tam yerini bulmak için dronlara sahipti.

Bölgeyi izlemek için dronlarımız vardı ve onlarla birlikte kurban ve suçluların nerede olmasına izin veren şüpheli hareketleri kanıtladıkvatandaşın sektördeki bir evde bağlanması ve izole edildiği zaman şaşırmıştı. Yakalanan, zorlayıcı adam kaçırma suçuna cevap verecek, ”diye ekledi Albay Edward Vicente Martínez Sekizinci Komutan Tugayı.

Suçlular, onlarla işbirliği yapmazsa onu sakatlayacaklarını söyledi. Fotoğraf:Sekizinci Ordu Tugayı

Yetkililer, vatandaşları suçluların iddialarına vermemeye ve 165 ve 147 ulusal serbest hatlarına her türlü gasp etmeyi kınamaya davet ettiler.

Ayrıca ilgilenebilirsiniz:

Bu, Las Mercedes'teki 'Terör' takma adının vedası idi. Fotoğraf:

Laura Usma

Zaman İçin Özel

Kahve ekseni